Over ons

27 mei 2022

Waarom kiezen voor Sikkens verf?  

Ben je van plan om binnen of buiten je woning te gaan verven? En wil je zo lang mogelijk van het eindresultaat kunnen genieten? Sikkens is al jaren één van de meest gebruikte verf merken waarmee in Nederland gewerkt wordt door zowel professionele schilders als doe-het-zelvers.  

Topkwaliteit verf is de passie van Sikkens. En die topkwaliteit komen ze ook zeker na, mede door de innovatieve ontwikkelingen binnen het bedrijf. Verder zijn de verfsoorten van Sikkens in bijna elke gewenste kleur verkrijgbaar en worden de verfsoorten onderverdeeld in verschillende categorieën.  

Sikkens, verf van echte kwaliteit! 

Wanneer je op zoek bent naar de beste verf voor jouw verfklus, dan kan dit best lastig zijn. Sikkens is voor verschillende toepassingen te gebruiken en hier vertellen we je graag meer over.  

Sikkens verf staat o.a. bekend om: 

  • Duurzaamheid 
  • Topkwaliteit 
  • Gebaseerd op de nieuwste en meest vooruitstrevende technologieën 
  • In bijna elke denkbare kleur verkrijgbaar 
  • Uitstekende vloeiing 
  • A-merk 

Sikkens Rubbol voor kozijnen en deuren 

Sikkens Rubbol is goed te gebruiken voor het aflakken van bijvoorbeeld deuren en kozijnen.  De deur of het kozijn is dan zelfs beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf voor ongeveer 5 t/m 10 jaar. Dit verschilt wel per type verf. Zo heb je bijvoorbeeld de Sikkens Rubbol AZ die is voor 5 jaar beschermt en de Sikkens Rubbol SB voor 8 jaar.  

De Sikkens Rubbol lakken staan bekend om hun hoge professionele kwaliteit. De verf blijft langer zitten als een goedkopere verf en tegelijkertijd behoudt het ook nog zijn mooie glans.  

Sikkens Alpha voor op de wanden en plafonds 

Sikkens muurverven worden ook wel aangeduid als ‘Alpha’. Een verfsoort die heel prettig werkt en ook nog eens met een sterke dekkracht. Sikkens maakt gebruikt van hoogwaardige componenten waardoor de verf is voorzien van een lange levensduur. Dus ben je van plan om de muren te gaan verven? Denk dan aan de Sikkens Alpha lijn, hier krijg je zeker geen spijt van. Nog nooit eerder een muur geverfd? We vertellen je graag meer over hoe je het beste een muur kunt verven 

Sikkens Cetol lak voor houtbescherming 

Wanneer je het houtwerk in bijvoorbeeld de tuin wil behandelen, maar wel graag in de originele staat wilt behouden, dan is Sikkens Cetol het aangewezen product! Sikkens Cetol is altijd transparant. Dat betekent dat je de houtnerven nog goed kunt zien nadat je de lak hebt aangebracht. Verder wordt het hout natuurlijk voorzien van een goede beschermlaag, Zo hebben weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf geen effect op het hout. 

Bestel je Sikkens verf gemakkelijk en snel online bij Verfcompleet.nl 

Verfcompleet.nl is officieel dealer van het merk Sikkens. Wanneer je kiest voor Sikkens verf dan kies je voor kwaliteit! Met welke verfklus je ook gaat starten, bij Verfcompleet.nl ben je aan het juiste adres. Wanneer je jouw verfbenodigdheden voor 16:00 uur bestelt, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag.   

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM