Tekst Disclaimer

Disclaimer

Aansprakelijkheid

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. De inhoud van deze website is met maximale zorgvuldigheid samengesteld. Verfcompleet kan echter met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie geen garanties  geven. Verfcompleet wijst iedere vorm van aansprakelijkheid af voor schade die direct of indirect voortvloeit uit de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Prijzen, informatie en afbeeldingen

Alle prijzen op deze site zijn in euro's, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt aangeboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

Links

Verfcompleet kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de toegang tot of de inhoud van enige site die is verbonden met deze website. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Verfcompleet zijn alleen opgenomen ter informatie van de klanten van deze webwinkel.

Verfcompleet.nl logo
Verfcompleet.nl
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM