Kleurenkiezer

Meest bestelde kleuren

Standaard wit Standaard wit
RAL 9010 9010
RAL 9016 9016
RAL 9001 9001

Let op! De kleuren op het beeldscherm dienen alleen ter ondersteuning en kunnen afwijken van het echte product.

Kleurwijzer tekst

Vind de juiste verfkleur met de kleurwijzer

Voor een schilderklus is het vinden van de juiste verfkleur belangrijk. Neem bijvoorbeeld de RAL-kleuren als uitgangspunt. De nuanceverschillen tussen RAL 9016 en RAL 9002 zijn op het eerste gezicht misschien niet heel groot, maar creëren toch een heel andere aanblik nadat ze zijn aangebracht. Zo kunnen kleine verschillen in kleur een muur of object een koele of juist warme uitstraling geven. Met onze kleurwijzer vindt u de kleur die naadloos aansluit bij de rest van de ruimte. Hiermee krijgt u precies juiste kleurschakering en verft u met volle overtuiging uw wanden en muren met onze professionele verf van de bekende merken.

Kleur kiezen op basis van kleurnaam of kleurcode

Bent u al in het bezit van een kleurcode of de juiste kleurnaam? Typ dit dan bij de kleurenkiezer in en de mogelijkheden verschijnen direct op uw scherm. Hierbij heeft u de keuze uit vooraanstaande verfmerken waaronder:

Kleurcode invoeren in de kleurwijzer

Stel dat u de kleurcode RAL 9001 invoert in de kleurwijzer. U ziet dan gelijk meerdere merken naar voren komen die verf met deze kleurcode in hun assortiment hebben. Heeft u al eerder een verfklus uitgevoerd en is die goed bevallen? Kies in dat geval voor een nieuwe hoeveelheid verf van hetzelfde merk en bestel deze direct bij ons. Kom langs in onze showroom in Capelle aan den IJssel en bekijk daar onze kleurwaaier.

Vertekend beeld op beeldscherm

De kleur die op het beeldscherm ziet verschijnen, kan een vertekend beeld geven. Bent u in het bezit van verf van een van onze merken, maar is de code niet meer zichtbaar? Geeft u dan de naam van het merk en het type verf in. Alle mogelijke verfsoorten worden nu zichtbaar. Aan u de taak om de juiste verf te bestellen bij Verfcompleet.nl en eventueel ook de schildersbenodigdheden in uw winkelmandje te plaatsen.

Contact met Verfcompleet

Komt u er met de kleurwijzer alleen niet uit? Laat u adviseren door onze ervaren medewerkers en neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar en hebben antwoord op al uw vragen.

Verfcompleet.nl logo
Verfcompleet.nl
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM