Over ons

24 december 2020

Wat is de beste verf voor buiten?

Wanneer je buiten gaat verven komt er meer bij kijken dan wanneer je de muur binnen een nieuwe kleur wilt geven. De schutting of het tuinhuisje buiten heeft namelijk veel meer te verduren dan de muren binnen door bijvoorbeeld wind, regen en zon. In onze blog ‘Waar moet ik op letten als ik buiten ga verven?’ lees je welke punten belangrijk zijn bij het buiten schilderen. Nu je weet hoe je buiten moet verven, is het natuurlijk belangrijk om te weten welke verf je daarvoor moet gebruiken. In deze blog vertelt Verfcompleet.nl je welke verf het meest geschikt is!

Het gebruik van buitenverf

Het is natuurlijk belangrijk dat de buitenverf zo lang mogelijk meegaat, je wilt namelijk niet te vaak alles opnieuw moeten schilderen. Om ervoor te zorgen dat de verf zo lang mogelijk blijft zitten is het belangrijk om de juiste grondverf te gebruiken. De geschikte grondverf hangt af van het materiaal dat je gaat schilderen. Check dit dus altijd eerst bij de aankoop van de grondverf!

Na het gebruik van grondverf kun je aan de slag met het schilderen! De geschikte buitenverf hangt natuurlijk af van welke ondergrond je gaat beschilderen. Voor het schilderen van hout heb je andere verf nodig dan voor het schilderen van beton. Toch hebben we aantal goede buitenverven voor je op een rijtje gezet.

  • Voor het lakken van de buitenkozijnen kun je het beste gaan voor de lak van Sikkens.
  • De houten schutting buiten verven? Kies dan voor de verven van Sigma!  

Daarnaast kun je in de productomschrijvingen altijd vinden waarvoor een bepaalde verf geschikt is. Lees deze altijd goed voor de aanschaf van de verf!

En nu? Aan de slag!

Nu je weet hoe je buiten moet schilderen en welke verf hiervoor het meest geschikt is kun je aan de slag! Zorg na het schilderen ervoor dat je de kwasten goed schoon maakt en het verfblik weggooit op de daarvoor bestemde plek!

Ben je er toch nog niet helemaal zeker van welke verf het meest geschikt is voor jouw verfklus buiten? Of wil je meer informatie over de verschillende soorten verf in ons assortiment? Je kunt contact met onze klantenservice opnemen voor meer informatie!

Reacties

Lees de reacties op Wat is de beste verf voor buiten

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM