Over ons

16 oktober 2020
Verfcompleet.nl

Waar moet ik op letten als ik buiten ga verven?

Je hebt besloten om buiten te gaan verven. Nu ben je wellicht geen specialist en zijn er een hoop dingen waar je rekening mee moet houden als je buiten gaat verven, waar je nog niet van op de hoogte bent. Verfcompleet.nl geeft je graag enkele tips die je kunt toepassen als je buiten gaat verven. De lente komt eraan en je gaat je alvast voorbereiden op de periode die gaat komen. Dan zijn jij en je gezin weer meer buiten en wil je natuurlijk genieten van een prachtige tuin. Daar hoort een ook mooi geverfde schutting of schuurdeur bij.

Meer informatie over hoe je moet verven?

In blogs die wij al eerder hebben geschreven leggen wij uit hoe je het beste buiten kunt verven, welke gereedschappen je nodig hebt, welke verf je het beste kunt gebruiken én hebben we daar een handig stappenplan aan toegevoegd. Lees onze blogs over:

Wat is de beste tempratuur om buiten te verven?

Nu je exact weet hoe je iets kunt verven, wil je natuurlijk ook weten wanneer je dat het beste kunt doen. De ideale schilder tempratuur is tussen de 10°C en 25°C, dat betekent dat je in Nederland vrijwel het hele jaar door kunt schilderen buiten. 19°C is de perfecte tempratuur, maar het is vooral belangrijk dat het niet te koud of te warm is. Wanneer het te koud is buiten kan het zijn dat de verf niet snel droogt en is de kans groot de verf slecht hecht. Is het juist te warm, dan kan de verf te snel drogen en kan het zijn dat er scheuren of blaasjes ontstaan. Bekijk dus voordat je gaat verven goed wat het weer gaat doen. Gelukkig kun je dit tegenwoordig enkele dagen vooruit bekijken. Zo kun je ervoor zorgen dat je alle schildersbenodigdheden op tijd in huis hebt.

Klaar met verven?

Klaar? Dan ben je vast trots op het eindresultaat! De verf die je over hebt kun je bewaren of afleveren bij het KCA-depot in jouw gemeente. De kwasten kun je laten drogen en weggooien, maar je kunt ze ook uitspoelen of schoonmaken met een kwastreiniger, zodat je ze met de volgende verfklus weer kunt gebruiken.

Reacties

Lees de reacties op Waar moet ik op letten als ik buiten ga verven

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM