Sigma-S2U-Allure-Primer

Sigma S2U Allure Primer

3
reviews

Sigma S2U Allure Primer is een extreem duurzame grondlakverf voor buiten op basis van polyurethaan-alkydhars met DGS technologie.

  • spec1: Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud
  • spec 2: Verwerkbaar van 0°C tot 30°C
  • spec 3: Zeer goede hechting en vloeiing
Advies prijs € 92,50 bespaar tot 34,99%
€ 60,13
Sigma-S2U-Allure-Gloss

Sigma S2U Allure Gloss

10
reviews

Sigma S2U Allure Gloss is een extreem duurzame, hoogglans lakverf voor buiten op basis van polyurethaan-alkydhars met DGS technologie. Tot 10 jaar ‘schildervrij’ mogelijk.

  • spec1: Verwerkbaar van 0°C tot 30°C
  • spec 2: Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud
  • spec 3: Eenvoudig te verwerken
Advies prijs € 69,95 bespaar tot 35%
€ 45,47
Sigma-S2U-Allure-Satin

Sigma S2U Allure Satin

3
reviews

Sigma S2U Allure Satin is een extreem duurzame, zijdeglans lakverf voor buiten op basis van polyurethaan-alkydhars met DGS-technologie.

  • spec1: Verwerkbaar van 0°C tot 30°C
  • spec 2: Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud
  • spec 3: Eenvoudig aan te brengen
Advies prijs € 67,95 bespaar tot 35%
€ 44,17
Dordrecht

Dé verfspecialist voor u in Dordrecht

Verfcompleet.nl is uw specialist in Dordrecht als het gaat om verf. Gemakkelijk verf bestellen vanuit huis. Bij ons kunt u terecht voor vele soorten verf van onder andere de merken Sikkens, Wijzonol en Sigma coatings. Verfcompleet.nl is onderdeel van De Jong Behangwereld BV uit Capelle aan den IJssel. De Jong Schildersbedrijf is al actief in de branche sinds 1934. Snel hierna zijn wij begonnen met de verkoop van verf en behang in Dordrecht. Sinds 2007 is het dan ook mogelijk om alle producten die wij in ons assortiment hebben ook via de webshop aan te schaffen.

Verf van Wijzonol voor iedere klus in Dordrecht

Wijzonol is sinds 1916 een Nederlands verfmerk dat staat voor hoge kwaliteit. Deze verf is dan ook ideaal geschikt voor de doe-het-zelvers als voor de professionele schilders. Wij hebben een groot assortiment aan Wijzonol verfsoorten in Dordrecht. Denk hierbij aan grondverf, lakverf en zijdeglans. De verf van Wijzonol is makkelijk in gebruik en geeft een prachtig en duurzaam resultaat wat geschikt is voor zowel binnen als buiten.

Maak de perfecte kleurkeuze met behulp van onze kleurwaaiers

De meeste verf van Sikkens is in iedere gewenste kleur te maken. De verf is standaard in de verschillende RAL kleuren online op voorraad in Dordrecht. Op zoek naar een specifieke kleur of twijfelt u nog? Maak dan gebruik van onze kleurenwijzer en bestel de verf gemakkelijk online.

Wij staan klaar voor al uw vragen

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze of heeft u een vraag over een van onze verfsoorten die u wilt aanschaffen in Dordrecht? Of bent u benieuwd welke verf er geschikt is om uw trap mee te lakken? Wij denken graag met u mee en geven u advies over de juiste soort verf. Stel ons al uw vragen, wij zowel telefonisch als online bereikbaar! Vul ons contactformulier in of bel ons op telefoonnummer: 010-4508429

Neem contact op

Verfcompleet.nl logo
Verfcompleet.nl

Stel uw vraag

Verfspecialist | Dordrecht

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM