Amsterdam

Dé verfspecialist voor u in Amsterdam

Verfcompleet.nl is uw specialist in Amsterdam als het gaat om verf. Gemakkelijk verf bestellen vanuit huis. Bij ons kunt u terecht voor vele soorten verf van onder andere de merken Sikkens, Wijzonol en Sigma coatings. Verfcompleet.nl is onderdeel van De Jong Behangwereld BV uit Capelle aan den IJssel. De Jong Schildersbedrijf is al actief in de branche sinds 1934. Snel hierna zijn wij begonnen met de verkoop van verf en behang in Amsterdam. Sinds 2007 is het dan ook mogelijk om alle producten die wij in ons assortiment hebben ook via de webshop aan te schaffen.

Verf van Wijzonol voor iedere klus in Amsterdam

Wijzonol is sinds 1916 een Nederlands verfmerk dat staat voor hoge kwaliteit. Deze verf is dan ook ideaal geschikt voor de doe-het-zelvers als voor de professionele schilders. Wij hebben een groot assortiment aan Wijzonol verfsoorten in Amsterdam. Denk hierbij aan grondverf, lakverf en zijdeglans. De verf van Wijzonol is makkelijk in gebruik en geeft een prachtig en duurzaam resultaat wat geschikt is voor zowel binnen als buiten.

Maak de perfecte kleurkeuze met behulp van onze kleurwaaiers

De meeste verf van Sikkens is in iedere gewenste kleur te maken. De verf is standaard in de verschillende RAL kleuren online op voorraad in Amsterdam. Op zoek naar een specifieke kleur of twijfelt u nog? Maak dan gebruik van onze kleurenwijzer en bestel de verf gemakkelijk online.

Wij staan klaar voor al uw vragen

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze of heeft u een vraag over een van onze verfsoorten die u wilt aanschaffen in Amsterdam? Of bent u benieuwd welke verf er geschikt is om uw trap mee te lakken? Wij denken graag met u mee en geven u advies over de juiste soort verf. Stel ons al uw vragen, wij zowel telefonisch als online bereikbaar! Vul ons contactformulier in of bel ons op telefoonnummer: 010-4508429

Neem contact op

Verfcompleet.nl logo
Verfcompleet.nl

Stel uw vraag

Verfspecialist | Amsterdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM