Verf keukenkastjes

De beste verf voor uw keuken koopt u bij Verfcompleet.nl

Gaat u de keuken verven? De beste verf om uw keuken mee te schilderen koopt u bij Verfcompleet.nl. Wij verkopen verschillende soorten verf zoals verf die extreem vlekafstotend is of verf die schimmelbestendig is. Heeft u geen idee welke verf voor u geschikt is? Vraag één van onze specialisten om advies. Zij denken graag met u mee. Wilt u graag matte, extreem matte, of zijdeglans verf op de muren? Wij verkopen het allemaal en hebben een groot assortiment aan A-klasse merken zoals Sigma en Sikkens.

Ik wil mijn keukenkastjes verven

Het is verstandig om verf voor uw keukenkastjes te kopen die makkelijk te reinigen is. U werkt in de keuken met eten, dus de kans dat er etensresten op de kastjes terechtkomt is aanwezig. Het is zonde als de verf daardoor beschadigt en er een vlek ontstaat die er niet meer af gaat. Keukenkastjes worden veel door handen aangeraakt dus u doet er goed aan een verf te kiezen die handvetbestendig is. U kunt bijvoorbeeld de Wijzonol Uni Primer als grondverf gebruiken en de Wijzonol Hoogglanslak Waterverdunbaar. Deze verf is goed reinigbaar, handvetbestendig en kras- en stootvast.

Welke verfsoorten zijn er voor in de keuken?

Er is keukenverf verkrijgbaar in drie soorten schrobklassen. Dit geeft aan hoe makkelijk de verf te reinigen is. Het is goed om dit van tevoren weten, zodat u de juiste verf kiest. De drie schrobklassen zijn:

  • Schrobklasse 1: is het meest eenvoudig te reinigen en wordt veel gebruikt in ruimtes die intensief gebruikt worden en op plaatsen die gauw vies worden.
  • Schrobklasse 2: deze verf is goed te reinigen en van gemiddelde tot goede kwaliteit.
  • Schrobklasse 3: dit is verf die aan te raden is voor muren die niet vaak worden aangeraakt en waar weinig kans op viezigheid is. Verf met een nog lagere schrobklasse raden we af. Wanneer u verf uit een nog lagere schrobklasse wilt reinigen, krijgt u vlekken op de muren.

Zoekt u verf die extra goed reinigbaar is? Dan is de Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar geschikt. Het is een perfect dekkende, matte verf.

Neem contact op

Verfcompleet.nl logo
Verfcompleet.nl

Stel uw vraag

Verf keukenkastjes

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM