Over ons

5 april 2022

Ben je die vlekken op je muur helemaal zat? Dan is Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean Mat dé oplossing 

Heb je snel last van vlekken op de muur? Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Dan is dat erg zonde en om de haverklap de muur verven is ook niet echt een fijn idee. Hierbij kun je denken aan vetvlekken op de muur in de keuken of zwarte vegen op de muur in de gang wanneer je je schoenen uitschopt. Verfcompleet.nl heeft dé gouden tip voor je! En dat is afneembare muurverf van Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean Mat! Ook wel afwasbare muurverf genoemd. Wanneer je snel last hebt van vlekken dan is dit dé ideale oplossing. Wanneer je de muur voorziet van afneembare verf dan kun je de muur gemakkelijk schoonmaken zonder dat de verf aangetast wordt.   

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean Mat 

Als je op zoek bent naar een afneembare muurverf dan is Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean Mat beslist de muurverf die je zoekt. We zullen de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje zetten:  

  • Glanst niet op na reinigen 
  • Goed bestand tegen vuil 
  • Schrobvast klasse 1 
  • Beschikt over de unieke Stainshield Technologie 
  • Ideaal voor binnen gebruik 

De Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean Mat is geschikt voor verschillende binnenruimtes. Hierbij kun je denken aan de keuken en de woonkamer, maar de muurverf is ook zeer geschikt voor bedrijfsruimtes. Hierbij kun je denken aan bedrijfskantines, kinderopvangcentrums en nog veel meer.  

Let op! De Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean Mat is niet geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zoals bijvoorbeeld de badkamer. 

Hoe kun je het beste afneembare muurverf aanbrengen?  

Belangrijk is dat je je vooraf goed voorbereid. Verf hecht namelijk het beste aan een schoon oppervlak. Heb je nog geen idee hoe je het beste muurverf kunt aanbrengen? We zullen dit stapsgewijs aan je uitleggen.  

  1. Controleer vooraf de muur op oneffenheden, wanneer je deze oneffenheden tegenkomt dan kun je deze repareren met een muurvuller.  
  2. Vervolgens kun je de muur ontvetten met lauw water en een goede verfreiniger.  
  3. Na het reinigen kun je de omgeving rondom de muur afplakken met schilders tape, ook is het handig om afdekfolie op de vloer te leggen, het zou namelijk zonde zijn als daar verfspetters op komen. 
  4. Is de muur onbehandeld? Dan moet deze eerst behandeld worden met een voorstrijkmiddel, dit kun je doen met een verfroller en vervolgens werk je van onder naar boven om zo te veel aangebrachte voorstrijk weg te kunnen vegen.  
  5. Klaar met voorstrijken? Dan mag je eindelijk beginnen met verven. Vooraf kun je met een kwast de hoeken en randen verven. Vervolgens kun je verder met het gehele oppervlak, dit kun je het beste doen met een verfroller. Zorg ervoor dat je de verf gelijkmatig verdeeld en van boven naar beneden rolt. 

Klaar met verven? Wanneer je de rollers en kwasten graag wilt bewaren dan kun je deze schoonmaken met een kwastenreiniger. Wanneer je de kwasten schoongemaakt hebt en je ze binnenkort weer wilt gebruiken, kun je ze bewaren in een bakje met water. De resten van de kwastenreiniger en verf kun je brengen bij het klein chemisch afval (kca) bij jou in de buurt. 

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean Mat is een goede keuze 

Verfcompleet.nl is officieel dealer van het merk Sikkens. Wanneer je kiest voor Sikkens verf dan kies je voor kwaliteit! Met welke verfklus je ook gaat starten, bij ons ben je aan het juiste adres. Wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Wanneer je jouw verfbenodigdheden voor 16:00 uur bestelt, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag.  

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2022 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM