Ga terug
15%

Productomschrijving

Sikkens binnenmuurverf 

Sikkens binnenmuurverf mat is geschikt voor het afwerken van muren en plafonds voor elk type ruimte. Het product is bestendig tegen vlekken en uitstekend reinigbaar met behoud van kleur en glans. Hierdoor blijven muren langer mooi en is overschilderen minder vaak nodig. Sikkens binnenmuurverf mat heeft een goede dekking, waardoor een optimaal rendement wordt behaald met de verf. Voor een perfect professioneel eindresultaat te gebruiken in combinatie met Sikkens voorstrijk. 

Sikkens binnenmuurverf beschikbaar in iedere kleur 

De Sikkens binnenmuurverf mat kan in iedere gewenste kleur door ons worden gemengd. Let op, daardoor kan de door u gekozen kleur niet geretourneerd worden. Sikkens binnenmuurverf mat wit kunt u uiteraard wel retourneren.  

Eigenschappen: 

 • Hoge dekkracht  
 • Uitstekend reinigbaar 
 • Mooi mat uiterlijk 
 • Gemakkelijk te verwerken 

Waarom kiezen voor Sikkens binnenmuurverf mat? 

Bij het kiezen van de perfecte binnenmuurverf is het essentieel om een product te selecteren dat niet alleen een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk geeft, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Sikkens binnenmuurverf mat vervult al deze eisen en meer. De keuze voor Sikkens is niet zomaar een keuze; het is een beslissing om te investeren in kwaliteit en duurzaamheid. Muren zijn immers een van de meest prominente delen van elke ruimte.  

Verder is deze verf: 

 • Bestendigheid tegen vlekken: Dagelijks leven kan veel slijtage veroorzaken, vooral in ruimtes zoals de keuken of kinderkamers. Vlekken zijn vaak onvermijdelijk. Dankzij de vlekbestendige eigenschappen van deze verf kunnen huiseigenaren met vertrouwen leven, wetende dat hun muren beschermd zijn. 
 • Uitstekende reinigbaarheid: Muren moeten regelmatig worden schoongemaakt, vooral in huizen met kinderen of huisdieren. Sikkens binnenmuurverf mat maakt dit proces eenvoudig zonder dat de kleur of glans verloren gaat. 

Kleuropties en retourbeleid 

Het brede kleurenspectrum waarin de Sikkens binnenmuurverf mat beschikbaar is, zorgt ervoor dat i precies de tint kunt kiezen die u voor ogen hebt.  Of het nu gaat om een neutrale kleur of een levendige tint, de opties zijn eindeloos.  

Technische eigenschappen 

 • Hoge Dekkracht: Een van de meest opvallende kenmerken van deze verf is de hoge dekkracht. Dit betekent dat er minder lagen nodig zijn om een volledige en gelijkmatige dekking te krijgen. Dit zorgt voor tijd- en kostenbesparing. 
 • Mooi mat uiterlijk: De matte afwerking zorgt voor een verfijnde en elegante uitstraling die in vrijwel elk interieur past. Het voegt een vleugje verfijning toe zonder overweldigend te zijn. 
 • Gemakkelijk te verwerken: Voor zowel professionals als doe-het-zelvers is het belangrijk dat een verfproduct eenvoudig te verwerken is. Met Sikkens binnenmuurverf mat kunnen gebruikers rekenen op een soepele toepassing zonder strepen of onregelmatigheden. 

Rendement en toepassing 

Een bijkomend voordeel van deze verf is het indrukwekkende rendement. Met een gemiddeld bereik van 11 m2 per liter, biedt het een uitstekende dekking en waarde voor de prijs. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen de verf te gebruiken in combinatie met Sikkens voorstrijk, wat zorgt voor een betere hechting en levensduur van de verf. 

Conclusie  

Sikkens binnenmuurverf mat is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke oplossing voor hun muren. Met zijn uitstekende technische specificaties en het brede scala aan beschikbare kleuren, stelt het u in staat om de ruimtes in huis moeiteloos te transformeren en te beschermen tegen de invloeden van het dagelijkse leven. 

 

 

Technische informatie

Sikkens Binnenmuurverf Mat is een kwalitatief hoogwaardige, extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatcopolymeerdispersie.

Belangrijkste eigenschappen

 • Uitstekend reinigbaar, met behoud van kleur en glans
 • Hoge dekkracht
 • Mooi mat uiterlijk
 • Gemakkelijk te verwerken
 • Voor muren en plafonds
 • Ook geschikt voor glasweefsel

Rendement 11m2 per liter

Toepassing

Geschikt voor muren en plafonds binnen, zoals (bak)steen, beton,papierbehang, glasweefsel, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf, schoonmetselwerk en (glad) pleisterwerk.

Verwerking

Verwerkingstemperatuur: minimaal 10°C.
Relatieve luchtvochtigheid: maximaal 70%.

Kwast, roller 
Kwast: bij voorkeur Anza Aqua.
Roller: bij voorkeur Anza muurverfroller.

Bovengenoemde instellingen zijn een indicatie. Om het beste resultaat te verkrijgen wordt er geadviseerd om de instellingen af te stemmen op de omstandigheden ter plaatse en te beoordelen d.m.v. een proefvlak. 

Technische eigenschappen

Droging bij 10°C:
Stofdroog na 2 uur
Overschilderbaar na 12 uur
Doorgehard na 48 uur

Droging bij 20°C:
Stofdroog na 1 uur
Overschilderbaar na 6 uur
Doorgehard na 24 uur

De laagdikte van de aangebrachte verflaag en de temperatuur beïnvloeden de droging. Des te lager de temperatuur, des te langer de droogtijd en omgekeerd. Maar ook hoe dikker de verflaag, des te langer de droogtijd.

Productspecificaties

MerkSikkens
Binnen of buitenBinnen
GlansgraadMat
BasisWaterbasis
Dekkend of transparantDekkend
OndergrondSteen
Stuckwerk
Plaatmateriaal

Sikkens Binnenmuurverf Mat

0
reviews

Sikkens Binnenmuurverf Mat is geschikt voor het afwerken van muren en plafonds voor elk type ruimte binnenshuis. Leverbaar in wit en ieder gewenste kleur via onze kleurenwijzer.

Inhoud

Mengkleur Wijzig mengkleur

Huidige mengkleur
Standaard wit Standaard wit
Huidige kleur
Wijzig mengkleur
Standaard wit

Kleurenkiezer

Meest bestelde kleuren

Standaard wit Standaard wit
RAL 9010 9010
RAL 9016 9016
RAL 9001 9001

Let op! De kleuren op het beeldscherm dienen alleen ter ondersteuning en kunnen afwijken van het echte product.

Adviesprijs:63,49

53,97

€ bespaar tot 14,99%

Reviews

Sikkens - Sikkens%20Binnenmuurverf%20Mat
0 reviews
Nog geen reviews

Dit heb je ook nodig

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Sikkens - Sikkens%20Binnenmuurverf%20Mat

Sikkens Binnenmuurverf Mat

0
reviews

Sikkens Binnenmuurverf Mat is geschikt voor het afwerken van muren en plafonds voor elk type ruimte binnenshuis. Leverbaar in wit en ieder gewenste kleur via onze kleurenwijzer.

 • spec1: Goede dekking
 • spec 2: Optimaal rendement
 • spec 3: Bestand tegen vlekken
Advies prijs € 63,49 bespaar tot 14,99%
€ 53,97
Trae Lyx - Trappenlak-antislip-Zijdeglans-website-frontaal-750-ml_2020

Trae Lyx Trappenlak Zijdeglans Antislip

0
reviews

Trae Lyx Trappenlak is een waterverdunbare, 2-componenten polyurethaanlak.

 • spec1: Slijt- en stootvastheid
 • spec 2: 2 componenten polyurethaanlak
 • spec 3: Watergedragen
Advies prijs € 77,65 bespaar tot 9,99%
€ 69,89
Flocx - 3080550301-flocx-300-penseel-recht-maat-6

Flocx 300 Penseel Recht

0
reviews

Flocx rechte penseel met gelakte houten steel en verzilverde bus. Synthetische vezels grijs. Geschikt voor zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende lak.

  € 2,24
  Direct contact

  Direct contact

  Vul uw contactgegevens in

  Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

  Powered by Designpro.nl & Z-IM