Ga terug

Productomschrijving

Watergedragen reinigingsconcentraat. Verwijdert oude lagen Vloerpolish en ontvet. Trae Lyx Polishverwijderaar breekt de vervuilde polishlaag af, zonder de laklaag aan te tasten. Maakt de vloer gereed voor behandeling met lak of vloerpolish.

Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Op onze site maakt u kennis met hoogwaardige olie- en lakproducten, die uw vloer of meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven.

Technische informatie

Toepassing

ToepassingDoor de speciale eigenschappen is Trae-Lyx Polishverwijderaar geschikt om de Trae-Lyx Vloerpolish en Onderhoudsmiddel af te breken, waarna deze makkelijk kunnen worden verwijderd. Dit is nodig indien de vloer van een nieuwe laklaag voorzien dient te worden of van een schone, nieuwe laag Trae-Lyx Vloerpolish.

 

Eigenschappen

 

SoortWatergedragen
OpslagKoel, doch voorstvrij bewaren in goed gesloten, originele verpakking
Verwerkingsmethode Lakvilt roller of kwast
Percentage verdunnen Als verwijderaar voor Vloerpolish en Onderhoudsmiddel voldoet een 10% verdunning (1 liter Vloerpolish verdunnen met 9 liter water)
Type verdunning(warm) water
VerwerkingsmethodeBorstel (luiwagen)

 

Voorbewerking

VoorbewerkingDe vloer met stofzuiger of veger van los vuil ontdoen.

 

Verwerking

VerwerkingVoor gebruik de Trae-Lyx Polishverwijderaar verdunnen met (warm) water in een verhouding van ca. 1:9. Met een borstel (luiwagen) dit mengsel over de vloer verspreiden (goed nat maken) en goed schrobben, bij voorkeur met een schrobmachine. Denk ook vooral om de vloer langs de plinten, waar evt. oude waslagen het dikst zijn. De Polishverwijderaar ca. 5-10 minuten laten intrekken en nogmaals schrobben. Het schrobwater en vuil verwijderen/ opnemen met bij voorkeur een zgn. waterzuiger of anders met een trekker en een dweil. Dit dient zeer secuur te gebeuren, daar absoluut voorkomen dient te worden dat de wasresten opnieuw over de vloer worden verspreid. Goed naspoelen met schoon water waaraan een scheutje ammonia is toegevoegd. Ook dit spoelwater goed opnemen/ opdweilen. De vloer laten drogen.

 

Bijzonderheden

BijzonderhedenVoorkom langdurig en/ of herhaaldelijk contact met de huid, daar de Trae-Lyx Polishverwijderaar een sterk ontvettende werking heeft.

Verwante producten

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Trae Lyx Polish Verwijderaar

0
reviews

Watergedragen reinigingsconcentraat.

  • spec1: Tast het oppervlak niet aan
  • spec 2: Verwijderd vloerpolish
  • spec 3: Ontvetter
Advies prijs € 23,50 bespaar tot 10%
€ 21,15

Ceta Bever Binnenbeits Deur, Kozijn & Meubel Zijdeglans Mahonie 0145

0
reviews

CetaBever Deur-, Kozijn- & Meubelbeits is een watergedragen binnenbeits, verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdeglans.

  • spec1: Transparant zijdeglans
  • spec 2: Kras- en stootvast
  • spec 3: Verrijkt de natuurlijke houtkleur
Advies prijs € 12,99 bespaar tot 10,01%
€ 11,69

Trae Lyx Project Meubellak Ultra Mat

0
reviews

Trae Lyx Project Meubellak behoort tot een nieuwe generatie 1K lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid, huidvet- en chemicaliƫnbestendigheid.

  • spec1: Uitmuntende slijtvastheid
  • spec 2: Huidvetbestendig
  • spec 3: Binnengebruik
Advies prijs € 16,47 bespaar tot 10,02%
€ 14,82
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2022 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM