Ga terug

Productomschrijving

Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 4 uur 2in1 is een professionele vulpasta voor hout. Uitermate geschikt voor reparaties van oneffenheden vanaf 1 cm diep. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch, krimpvrij en duurzaam. Geschikt voor alle typen reparaties van minimaal 10 mm. Toepasbaar op deuren, ramen, trappen, (gevel) aftimmeringen en plaatmateriaal zoals spaanplaat, meubelplaat en triplex. Ook zeer goed bruikbaar als reparatiemiddel voor meubels, het opnieuw monteren van scharnieren en raam- en deurbeslag.

Belangrijkste eigenschappen
 • Geschikt voor hout, spaanplaat, meubelplaat en triplex
 • Transparant
 • 2in1 tube 250ml

Technische informatie

ToepassingDe Epoxy Houtvuller is speciaal ontwikkeld voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies, van zowel nieuw als bestaand hout. Het is een oplosmiddelvrij reparatiesysteem voor zowel kleine als grotere reparaties in alle houtsoorten op basis van oplosmiddelvrije twee componenten epoxyhars.

 

ProducteigenschappenBasis: oplosmiddelvrije epoxyhars
Toepassing: buiten
Geschikt voor: hout, spaanplaat, meubelplaat en triplex
Laagdikte: vanaf 10 mm
Kleur: transparant
Dichtheid 20°C: 1,4 kg/dm3
Droogtijd: bij 20°C en RV. van 65%, droog na ca. 4 uur
Overschilderbaar : na 4 uur Vastestofgehalte : 100 vol% VOS : 0 gram per liter
Houdbaarheid : in gesloten originele verpakking en bij vorstvrije opslag tenminste 24 maanden.
Verpakking : 2in1 koker 250 ml
Verwerkingstijd bij 20°C is ca. 30 minuten.
Eén kwaliteit voor zomer en winter.
Geen primer noodzakelijk
Uitstekende verwerkbaarheid
Zeer makkelijk te schuren
Universeel overschilderbaar binnen 4 uur
Mengverhouding 1:1
Vochtongevoelig
Blijvend hard elastisch

 

Gebruiksaanwijzing

Verwerking:
Meng component A & B (mengverhouding 1:1) op een gladde en harde ondergrond. Meng Bolivia Epoxy Houtvuller 4 uur met een plamuurmes of kunststof spatel tot een egale kleur. Meng niet langer dan strikt noodzakelijk en maak niet meer Bolivia Epoxy Houtvuller 4 uur aan dan u binnen 20 minuten kunt verwerken. Door toevoeging van enkele druppels Colorex Kleurmengpasta aan de Epoxy Houtvuller is het mogelijk om deze in een gewenste kleur aan te maken. Voeg hiervoor 1 druppel kleurmengpasta per 70 gram Epoxy Houtvuller toe. Voor het toevoegen van de kleurmengpasta aan de Epoxy Houtvuller kunt u het beste de 22 ml flacons gebruiken. Breng op de raakvlakken eerst een dun laagje Bolivia Epoxy Houtvuller 4 uur aan (“aanbranden”) om luchtinsluitingen te voorkomen. Breng gelijk hierna de Bolivia Epoxy Houtvuller 4 uur ruim aan tot 0,5 á 0,7 mm boven de ondergrond. Na doorharding schuren en een grondlaag aanbrengen.

 

Aanbevolen voorbehandeling:
De ondergrond dient schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig te zijn. Het verrotte hout volledig verwijderen met een bolk opfrees of met behulp van een hamer en scherpe beitel, waarbij eveneens enige centimeters van het gezonde hout verwijdert dienen te worden. Om een zo goed mogelijke hechting te krijgen, de grensvlakken niet haaks op de ondergrond uitfrezen maar onder een hoek van ongeveer 45-75 graden. Overgang tussen de reparatie en het gezonde hout altijd onder een hoek afwerken, nooit glad weg laten lopen. Alle aanwezige verflagen rondom het te repareren houtdeel moeten worden verwijderd. Indien nodig de te repareren plaatsen voorzien van mallen van Perspex stroken.

 

 

Bolivia 2K Epoxy Houtvuller 4 uur 2in1

0
reviews

Bolivia 2K Epoxy Houtvuller 4 uur 250ml is een professionele vulpasta voor hout, speciaal ontwikkeld voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies.

Adviesprijs: € 72,27

65,04 In stock

€ bespaar tot 10%

Reviews

Bolivia - Bolivia-Houtvuller-4-uur-2in1-250-ml_V2
0 reviews
Nog geen reviews

Laatst bekeken

Vorige producten

Bolivia 2K Epoxy Houtvuller 4 uur 2in1

0
reviews

Bolivia 2K Epoxy Houtvuller 4 uur 250ml is een professionele vulpasta voor hout, speciaal ontwikkeld voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies.

 • spec1: 2K epoxy houtvuller voor buiten
 • spec 2: 2in1 tube
 • spec 3: Reparatie van houtrot vanaf 10mm
Advies prijs € 72,27 bespaar tot 10%
€ 65,04

Flocx Verfroller Dubbeldik Vilt 12CM

2
reviews

Flocx verfroller vilt dubbeldik kunt u gebruiken voor het aanbrengen zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende grondverven en lakken. U krijgt met deze verfroller een prachtig mooi glad eindresultaat.

  € 3,76

  Bolivia Super Ontvetter

  0
  reviews

  De Bolivia Super Ontvetter 1000ml reinigt en ontvet sterk vervuilde oppervlakken.

  • spec1: Geschikt voor zware aanslag
  • spec 2: Tast de ondergrond niet aan
  • spec 3: Voor het reinigen en ontvetten
  Advies prijs € 8,78 bespaar tot 10,02%
  € 7,90
  Direct contact

  Direct contact

  Vul uw contactgegevens in

  Copyright © 2022 Verfcompleet.nl

  Powered by Designpro.nl & Z-IM