Ga terug
1%

Productomschrijving

Bolivia Plamuur voor moeilijke ondergronden is een muurvuller, ideaal voor het egaliseren en vullen van gaten en scheuren op niet zuigende en minerale ondergronden. De geplamuurde vlakken kunnen met verf, behang, pleisters en andere materialen afgewerkt worden. Ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

Belangrijkste eigenschappen
  • Vul- en egaliseermiddel o.b.v. gips voor binnen
  • Reparatie van kleine gaten, schroef- en spijkergaten en scheuren tot 2 cm
  • 5 kg
  • Wit

Technische informatie

ToepassingSuper sterke plamuur voor het repareren, herstellen, egaliseren en vullen van gaten, naden en scheuren van niet zuigende ondergronden (latex muurverf, geverfd glasweefselbehang, geglazuurde tegels enz.) of minerale ondergronden ( gipsplaten, beton, cement, cementvezel, platen, baksteen, gips, kalk enz.). De geplamuurde vlakken kunnen met verf, behang, pleisters en andere materialen afgewerkt worden.

 

Technische- en 
Applicatiegegevens
Kleur: wit
Toepassing: binnen
Geschikt voor: niet zuigende / minerale ondergronden
Laagdikte: tot 2 cm Geur neutraal
Grondstoffen: elastificerend kunsthars, methylcellulose, speciaal cement
Dichtheid: 1,00 g/cm3
Verse mortel: 1,50 g/cm3 pH-waarde: 11,5 Verbruik: 1 kg/m2 poeder bij 1 mm laagdikte
Verwerkingstijd: 40 minuten bij +20°C
Verpakking: zak 5 kg
Kleur: wit
Toepassing: binnen
Geschikt voor: niet zuigende / minerale ondergronden
Laagdikte: tot 2 cm Geur neutraal
Grondstoffen: elastificerend kunsthars, methylcellulose, speciaal cement
Dichtheid: 1,00 g/cm3 Verse mortel: 1,50 g/cm3 pH-waarde: 11,5
Verbruik: 1 kg/m2 poeder bij 1 mm laagdikte
Verwerkingstijd: 40 minuten bij +20°C
Verpakking: zak 5 kg

 

ProducteigenschappenVoor het egaliseren en vullen van gaten en scheuren op niet zuigende en minerale ondergronden binnen.
Gemakkelijk te schuren.
In laagdiktes van 0 tot 2 cm aan te brengen.
Zeer wit en fijn.
Spanningsarm.
Circa 40 min. verwerkbaar.
Sneldrogend in ca. 2 uur.
Voor binnen, ook geschikt voor vochtige ruimtes

 

Gebruiksaanwijzing

Voorbehandeling:
De ondergrond moet droog, draagkrachtig en stof- en vetvrij zijn. Oud behang met Bolivia behangstripper verwijderen. Slecht hechtende delen, wandbekleding en elastische coatings verwijderen. Zanderige, krijtende of sterk zuigende ondergronden voorbehandelen met Flevopol uni. Tegels en andere niet zuigende ondergronden reinigen met Bolivia verfreiniger.

Aanmaken:
2 delen plamuur in 1 deel schoon, koud water strooien (1 kg plamuur in 500 ml water) en roeren tot er een homogene massa ontstaat.

Verwerking:
De aangemaakte plamuur binnen 40 minuten verwerken. Oneffenheden met een vochtig sponsbord egaliseren wanneer de plamuur uit begint te harden, of na volledige uitharding schuren. Bij het gebruik van een schuurmachine anti-volloop schuurschijven gebruiken en met gemiddeld toerental en geringe druk werken. Verdere afwerkingen pas na volledige uitharding uitvoeren. De droogtijd is ca. 2 uur per mm laagdikte en kan per laagdikte, ondergrond en omgevingstemperatuur tot 24 uur oplopen. In het geval van gedeeltelijk geplamuurde oppervlakken de verschillende zuigkracht en alkaliteit in acht nemen. Indien nodig het gehele oppervlak met bijvoorbeeld Flevopol uni behandelen. Bij volledig met plamuur geplamuurde vlakken is deze behandeling niet noodzakelijk.

Voorzorgsmaatregelen:
Niet geschikt voor het afwerken van flexibele ondergronden. De plamuur niet met minerale verf overschilderen. Niet geschikt voor een belasting onder continue vochtigheid. De voorschriften van de producent voor het verwerken verven en lijm op cement ondergronden opvolgen. Niet verwerken onder een kamer- en ondergrondtemperatuur van 5 °C. Gereedschappen onmiddellijk na gebruik met water reinigen. Goed gesloten en droog opslaan. Cementhoudend product – chromaatarm conform EU-verordening 1907/2006, bijlage XVII (47).

Productspecificaties

MerkBolivia

Bolivia Plamuur Voor Moeilijke Ondergronden

0
reviews

Bolivia Plamuur 5kg voor moeilijke ondergronden is een muurvuller, ideaal voor het egaliseren en vullen van gaten en scheuren op niet zuigende en minerale ondergronden.

Adviesprijs:43,91

39,52

€ bespaar tot 10%

Reviews

Bolivia - Bolivia-Plamuur-5-kg-zak-3_4
0 reviews
Nog geen reviews

Laatst bekeken

Vorige producten

Nog geen producten bekeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM