Ga terug

Productomschrijving

Bolivia Speciaal Plamuur is een muurvuller van cement plamuur voor het plamuren op dispersiesystemen en minerale ondergronden. Speciaal Plamuur is geschikt voor het vullen, egaliseren, repareren en verankeren van bouwdelen binnen en buiten. Droogt scheurvrij en krimpt niet. Special Plamuur kan worden afgewerkt met bijvoorbeeld verf, glasweefsel, textiel behang, behang en alle soorten plamuren en pleisters. Ook inzetbaar voor het aanbrengen van een  complete laag.

Belangrijkste eigenschappen
 • Vul- en reparatiemiddel o.b.v. cement voor binnen en buiten
 • Reparatie van kleine gaten, schroef- en spijkergaten en scheuren tot 10 cm
 • Wit
 • 750 gram

Technische informatie

ToepassingBolivia Speciaal Plamuur is geschikt voor het vullen van gaten en scheuren alsook voor het repareren, herstellen en egaliseren van alle niet zuigende ondergronden (tegels, verf, styropor, spaanplaat, kunstharspleisters en - plamuren) en minerale ondergronden (muren en plafonds van gips, kalk, cement, beton, baksteen, steen, etc.). Niet gebruiken op elastische ondergronden. Er kunnen diverse soorten afwerklagen op de plamuur aan worden gebracht zoals, verf, glasweefsel, textiel behang, behang, alle soorten plamuren en pleisters, etc.

 

Beschrijving Bolivia Speciaal Plamuur is een zeer wit, met vezel en kunsthars versterkte, cement plamuur voor het plamuren op dispersiesystemen. Geschikt voor gebruik op minerale ondergronden binnen en buiten. Voor het vullen, egaliseren, repareren en verankeren van bouwdelen binnen en buiten.
• In elke laagdikte aan te brengen (0 tot 10 cm).
• Droogt scheurvrij en zonder inzakken (krimpt niet).
• Zeer fijn en wit.
• Circa 30 minuten verwerkbaar.

 

ProducteigenschappenKleur: wit
Toepassing: binnen en buiten
Geschikt voor: niet zuigende / minerale ondergronden
Laagdikte: tot 10 cm
Grondstofbasis: wit speciaal cement, kunstharspoeder, additieven
Dichtheid: ca. 0,9 g/cm3 pH-waarde: ca. 12 GISCODE voor bekledingsstoffen: ZP1
Verpakking: doosje 750 gram
Verwerkingsmethode: stucspaan
Verwerkingstijd: ca. 30 minuten
Type verdunning: water
Condities: temperatuur min. 5°C
Relatieve vochtigheid: max. 80%
Aanbevolen laagdikte: 0 tot 10 cm

 

Gebruiksaanwijzing

Voorbehandeling:
De ondergrond moet draagkrachtig, stof- en vetvrij zijn. Sterk zuigende, zandende en krijtende ondergronden eerst met voorbehandelen met bijvoorbeeld Flevopol uni. Niet zuigende ondergronden reinigen met Bolivia Verfreiniger.

Benadering:
2,5 deel Speciaal Plamuur in 1 deel schoon, koud water strooien (1 kg Speciaal Plamuur in 400 ml water). Krachtig roeren totdat er een homogene massa ontstaat. Voor reparaties de plamuur dikker aanmaken.

Verwerking:
De aangemaakte plamuur binnen 30 minuten verwerken. De oneffenheden gladmaken als de plamuur begint uit te harden of tenminste binnen 60 minuten, bijv. met een vochtige sponsspaan, of na volledige droging schuren. De plamuur moet volledig droog zijn voordat men kan verven of afwerken. De droogtijd kan tot 24 uur zijn afhankelijk van de laagdikte, ondergrond en kamertemperatuur. Houd bij het repareren en vullen rekening met de zuigkracht en de alkaliteit van de ondergrond. Waar nodig, het totale te plamuren oppervlak met Flevopol uni behandelen. Het is niet nodig een diepgrondering over Speciaal Plamuur aan te brengen.

Veiligheidsvoorschriften:
e plamuur niet met minerale verf afwerken. De voorschriften van de producent voor het verwerken verven en lijm op cement ondergronden opvolgen. Niet verwerken onder een kamer- en ondergrondtemperatuur van 5 °C. Na gebruik het gereedschap direct reinigen met water. Gesloten, buiten het bereik van kinderen en droog bewaren. Cementbevattend product. Chromaatarm volgens EG-Verordening 1907/2006, BIJLAGE XVII (47)

Bolivia Speciaal Plamuur

0
reviews

Bolivia Speciaal Plamuur 750gr is een muurvuller van cement plamuur voor het plamuren op dispersiesystemen en minerale ondergronden.

Adviesprijs: € 15,17

13,65 In stock

€ bespaar tot 10,02%

Reviews

Bolivia - Bolivia-Speciaalplamuur-750-g
0 reviews
Nog geen reviews

Laatst bekeken

Vorige producten

Bolivia Speciaal Plamuur

0
reviews

Bolivia Speciaal Plamuur 750gr is een muurvuller van cement plamuur voor het plamuren op dispersiesystemen en minerale ondergronden.

 • spec1: Voor binnen en buiten
 • spec 2: Niet zuigende ondergronden
 • spec 3: Vullen, egaliseren en repareren
Advies prijs € 15,17 bespaar tot 10,02%
€ 13,65

Alabastine Kwastenreiniger

0
reviews

Alabastine Kwastenreiniger 500ml maakt kwasten nog schoner en zachter.

 • spec1: Effectiever en sneller dan terpentine
 • spec 2: Niet geschikt voor acryl verf
 • spec 3: Met conditioner
Advies prijs € 7,25 bespaar tot 9,93%
€ 6,53

Alabastine Polyesterhars

0
reviews

De Alabastine Polyesterhars 500ml is ideaal voor snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunststoffen.

 • spec1: Overbrugt zeer grote gaten
 • spec 2: Ijzersterk
 • spec 3: Vult en repapareert snel
Advies prijs € 19,55 bespaar tot 9,97%
€ 17,60
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2022 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM