Ga terug
1%

Productomschrijving

Trae Lyx Olie en Wax Floorcleaner is een volledig biologisch afbreekbare oppervlaktereiniger voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie of was behandeld zijn. Trae-Lyx Olie en Wax Floor Cleaner is krachtig, vriendelijk voor de huid, zuinig in gebruik en heeft een aangename frisse geur.

Belangrijkste eigenschappen
  • Krachtig
  • Frisse geur
  • Vriendelijk voor de huid
  • Zuinig
Rendement15 - 30 behandelingen per liter

Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Op onze site maakt u kennis met hoogwaardige olie- en lakproducten, die uw vloer of meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven.

Technische informatie

Toepassing

Toepassing

Geschikt voor oppervlakken die met olie of was behandeld zijn.

 

Gebruiksaanwijzing

GebruiksaanwijzingGoed schudden. Ondergrond stofvrij maken. Voeg ¼ tot ½ kopje (30 – 60 ml) toe aan 5 liter warm water. Oppervlak behandelen met een in dit mengsel uitgewrongen dweil of vloermop. Schrobben of dweilen naargelang de mate van vervuiling en het type materiaal. Voor hardnekkig vuil of vetvlekken onverdund gebruiken: op doek of spons gieten, eventueel licht schuren met een scotch-brite-sponsje. Nadweilen met een in schoon water uitgewrongen dweil of vloermop om resten vuil te verwijderen. Niet verwerken bij een temperatuur lager dan 0°C.

Productspecificaties

MerkTrae Lyx

Trae Lyx Olie en Wax Floorcleaner

0
reviews

Trae Lyx Olie en Wax Floorcleaner is volledig biologisch afbreekbaar. Het wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie of was behandeld zijn.

Adviesprijs:22,51

20,25

€ bespaar tot 10,04%

Reviews

Trae Lyx - Olie-en-was-floor-cleaner-1l
0 reviews
Nog geen reviews

Laatst bekeken

Vorige producten

Nog geen producten bekeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM