Ga terug
1%

Productomschrijving

Trae Lyx Project Meubellak behoort tot een nieuwe generatie 1K lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid, huidvet- en chemicaliënbestendigheid. Door deze bijzondere eigenschappen is Trae Lyx Project Meubellak uitzonderlijk geschikt voor de afwerking van o.a. meubels, deuren en diverse betimmeringen. Trae Lyx Project Meubellak is blank en glashelder en door de unieke samenstelling verandert de kleur en uitstraling van het hout nagenoeg niet. Trae Lyx Project Meubellak is vrijwel reukloos en bevat praktisch geen oplosmiddelen.

Belangrijkste eigenschappen
  • Watergedragen
  • Kleurloos
  • Mat
Rendement10 - 15 m2 per liter

Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Op onze site maakt u kennis met hoogwaardige olie- en lakproducten, die uw vloer of meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven.

Technische informatie

Toepassing

Toepassing

Alleen geschikt voor binnentoepassing. Voor de afwerking van o.a. meubels, deuren en diverse betimmeringen.

 

Eigenschappen

 

KleurKleurloos
GlansgraadMat
SoortWatergedragen
LaagopbouwMinimaal 3 lagen aanbrengen
Theoretisch verbruik10 - 15 m2/L
StofdroogNa ca. 30 minuten
OverschilderbaarNa 2 - 3 uur
BelastbaarNa ca. 24 uur
Volledig uitgehardNa ca. 7 dagen
OpslagKoel, doch voorstvrij bewaren in goed gesloten, originele verpakking

 

Voorbewerking

VoorbewerkingDe ondergrond moet schoon, droog, vet- en wasvrij zijn. Oude intact zijnde lagen goed ontvetten en aanschuren. Bij voorkeur aanbrengen op nieuw hout of op met watergedragen lak behandeld hout. Niet aanbrengen op oude vochtuithardende PU laklagen. Op onbekende ondergronden vooraf een proefopstreek maken.

 

Verwerking

VerwerkingTrae Lyx Project Meubellak in minimaal 3 lagen met een lakviltroller roller of kwast aan brengen. De verschillende lagen kunnen worden aangebracht met een tussen droogtijd van 2 à 3 uur bij 20ºC. Na de eerste laag licht opschuren (P180) om opstaande houtvezels te verwijderen.

 

Advies

AdviesWij raden aan om op kaal hout, als eerste laag, Trae Lyx Grondlak Naturel aan te brengen om de inhoudsstoffen, welke voorkomen in o.a. eiken en beuken, te isoleren. Hierdoor behoudt het hout zijn natuurlijke uitstraling. Wenst u een verdieping van de houtkleur, gebruik dan de Trae Lyx Grondlak.

Productspecificaties

MerkTrae Lyx
Binnen of buitenBinnen
GlansgraadMat
BasisWaterbasis
Dekkend of transparantTransparant
OndergrondHout

Trae Lyx Project Meubellak Mat

0
reviews

Trae Lyx Project Meubellak behoort tot een nieuwe generatie 1K lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid, huidvet- en chemicaliënbestendigheid.

Inhoud

Adviesprijs:18,70

16,83

€ bespaar tot 10%

Reviews

Trae Lyx - project%20meubellak%20zijde
0 reviews
Nog geen reviews

Dit heb je ook nodig

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Nog geen producten bekeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM