Ga terug
1%

Productomschrijving

E-OFF olie


E-Off is een natuurlijke, water gedragen onderhoudsolie voor bescherming en kleuring van hardhouten tuinmeubels. Het is toepasbaar op alle hardhouten objecten die niet geschilderd of gelakt worden, zowel binnen- als buiten. E-Off is op basis van goed in het hout dringende oliën en UV werende pigmenten waardoor het tevens vochtindringing in het hout voorkomt. De olie heeft geen laagvorming en bladdert dus niet.


E-Off is veilig voor mens- en milieu en verkrijgbaar in de kleuren Nature Brown, White Wash en Dark Graphite. Gebruik hardhoutreiniger voor het schoonmaken en ontgrijzen van bestaande meubels of het verwijderen van bestaande olielagen. Daarna kunt u E-Off aanbrengen.

Inhoud0,75l

 

Technische informatie

Gebruiksaanwijzing

Op vrijwel alle nieuwe hardhouten tuinmeubelen is fabriekmatig een olielaagje aangebracht.
Voordat E-OFF wordt aangebracht dient dit olielaagje van het meubel te worden verwijderd met Hermadix-Hardhoutreiniger. Het reinigen (ontgrijzen) van bestaande tuinmeubelen gaat ook uitstekend met Hermadix-Hardhoutreiniger.

E-Off voor gebruik goed roeren. Ondergrond dient droog en van olieresten of vergrijzing te zijn ontdaan en licht te worden geschuurd. Breng E-OFF in een  gelijkmatige laag aan met een kwast die geschikt is voor watergedragen producten. De eerste laag E-OFF minimaal 24 uur laten drogen. Deze laag vervolgens heel licht schuren en de tweede laag E-OFF aanbrengen. Deze eindlaag vervolgens minimaal 48 uur laten drogen voordat het tuinmeubel wordt gebruikt. 

Inhoud0,75l
Kleurwhite wash

 

Productspecificaties

MerkHermadix
Binnen of buitenBuiten
GlansgraadMat
BasisWaterbasis
Dekkend of transparantSemi dekkend
OndergrondHout

Hermadix E-Off White Wash Hardhoutolie

0
reviews

E-Off is een natuurlijke, water gedragen onderhoudsolie voor bescherming en kleuring van hardhouten tuinmeubels. Het is toepasbaar op alle hardhouten objecten die niet geschilderd of gelakt worden, zowel binnen- als buiten.

Adviesprijs:30,38

27,34

€ bespaar tot 10,01%

Reviews

Hermadix - e-oof-dark-graphite-verfcompleet
0 reviews
Nog geen reviews

Dit heb je ook nodig

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Nog geen producten bekeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM