Ga terug

Productomschrijving

Bangkirai-olie


Olie voor een natuurlijke uitstraling
 

De mooie, warme uitstraling van Bangkirai hardhout gaat verloren door weersinvloeden als u het niet op tijd behandelt. Het wordt vuil en grijs en vlonders kunnen gevaarlijk glad worden door aanhechting van algen. De oplossing hiervoor is water gedragen Bangkirai olie, dat geen oplosmiddelen bevat en dus minder milieubelastend is. De Bangkirai olie droogt snel, geeft langdurige, waterafstotende bescherming en voorkomt vergrijzing en vervuiling. Het is speciaal ontwikkeld voor vlonders en bruggetjes en andere buiten toepassingen van deze keiharde houtsoort. De bijzondere samenstelling op basis van speciale oliën zorgt voor een goede indringing en hechting; bladderen is uitgesloten. Het natuurlijke karakter en de kleur blijven behouden door deze oliën.

 

Bangkirai olie kan eenvoudig met de kwast worden aangebracht en kan zowel op nieuw als vergrijsd bangkirai- en ander hardhout worden toegepast.

Technische informatie

Gebruik

Nieuw bangkirai is altijd vochtig. Het hout goed laten drogen voordat de olie wordt aangebracht. Nieuw bangkirai schoon en stofvrij maken. Vervolgens 2-3 lagen aanbrengen.
Vergrijsd hout zo goed mogelijk reinigen, vuil en aangroei verwijderen (zo nodig met een hogedruk reiniger) en laten drogen. Behandelen als nieuw bangkirai.

Voor gebruik goed roeren of schudden. Bangrkirai-olie met de kwast ruim en vol aanbrengen. Bij vervolglagen enkele uren droogtijd in acht nemen voor de volgende laag olie wordt aangebracht. Voor onderhoud is steeds één laag voldoende. Verpakking na gebruik goed sluiten  Gereedschap reinigen met water en zeep. 

Verbruik750ml voor ca. 6m2

Hermadix Bangkirai-olie

4
reviews

Hermadix Bangkirai-olie is speciaal ontwikkeld voor bangkirai hardhouten objecten in de tuin zoals: schuttingen, vlonders, pergola's, plantenbakken en tuinmeubelen.

Inhoud

Adviesprijs: € 16,28

14,65 In stock

€ bespaar tot 10,01%

Reviews

Hermadix - bangkirai-2,5l-verfcompleet
9.5
4 reviews
Wat zeggen anderen over dit product?
Afbeelding niet gelijk aan de levering.
Geplaatst op 16-06-2021

Het product is prima, de verpakking een verrassing. Hierdoor ben ik gaan twijfelen of het product het zelfde is. Een vierkant blik besteld en een rond blik gekregen. Toch maar gebruikt en het resultaat is prima.

Alles goed
Geplaatst op 28-04-2021

Goede prijs en snelle levering

Uitstekende kwaliteit
Geplaatst op 24-04-2021

Goede en snelle levering

Bangkirai olie
Geplaatst op 27-03-2021

Top product!

Verwante producten

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Hermadix Bangkirai-olie

4
reviews

Hermadix Bangkirai-olie is speciaal ontwikkeld voor bangkirai hardhouten objecten in de tuin zoals: schuttingen, vlonders, pergola's, plantenbakken en tuinmeubelen.

  • spec1: Eenvoudig te verwerken
  • spec 2: Waterbasis
  • spec 3: Mens en milieu vriendelijk
Advies prijs € 16,28 bespaar tot 10,01%
€ 14,65

Tenco Loodband SBS Zelfklevend

1
reviews

Tenco loodband is te gebruiken voor het waterdicht afwerken en onderhouden van schoorstenen, dakramen, dakkapellen, pijpen en lekkende goten. Zelfklevend en met de hand te verwerken.

  • spec1: Zelfklevend
  • spec 2: Scheurt niet
  • spec 3: UV-bestendig
Advies prijs € 17,95 bespaar tot 9,97%
€ 16,16

Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer

0
reviews

Alabastine Xrta Voorstrijk Fixeer is een sneldrogend voorstrijkmiddel voor het vastzetten van poreuze, poederende ondergronden.

  • spec1: Vastzetten van poederende lagen
  • spec 2: Verbeterd de hechting
Advies prijs € 18,65 bespaar tot 9,97%
€ 16,79
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM