Ga terug
3%

Productomschrijving

Sikkens Cetol BL Natural Mat 

Buiten houtwerk verdient de beste bescherming om zijn natuurlijke uitstraling te behouden voor een lange periode. Sikkens Cetol BL Natural Mat biedt die bescherming in een vooraanstaand, watergedragen systeem. Het geeft een natuurlijke matte afwerking die de nerven en het karakter van het hout versterken. Werkend van binnenuit, creëert de beits een geavanceerde beschermende laag die voorkomt dat er scheurtjes ontstaan of dat het bladdert. Tegelijkertijd wordt het hout beschermd tegen alle weerselementen. Door een effectieve bescherming tegen de zon en regen blijft de natuurlijke uitstraling van het hout langer mooi. 

Eigenschappen 

 • Watergedragen 

 • Bladert niet af 

 • Één-pot-systeem 

 • Matte uitstraling 

 • Transparant 

Sikkens Cetol BL Natural Mat: De optimale bescherming voor buiten houtwerk 

Buiten houtwerk staat continu bloot aan de invloeden van het weer. De regen, zon, wind en andere natuurlijke elementen kunnen het houtwerk aantasten en ervoor zorgen dat het zijn natuurlijke schoonheid en integriteit verliest. Sikkens Cetol BL Natural Mat is precies ontworpen om dit soort problemen te voorkomen en om houtwerk de beste bescherming te bieden die het verdient. 

Een duurzame keuze 

Wanneer u kiest voor Sikkens Cetol BL Natural Mat, kiest u voor duurzaamheid. Dit product is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat uw houtwerk jarenlang zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Het unieke één-pot-systeem zorgt voor een eenvoudige toepassing zonder de noodzaak van meerdere producten. Dit bespaart tijd en zorgt voor een gelijkmatige, consistente afwerking. 

Watergedragen formule 

Wat Sikkens Cetol BL Natural Mat onderscheidt van vele andere producten, is de watergedragen formule. Dit zorgt ervoor dat het product milieuvriendelijk is, met een minimale impact op de omgeving. Bovendien is het makkelijker schoon te maken en is er minder geur tijdens het aanbrengen in vergelijking met oplosmiddel gebaseerde producten. 

Matte en transparante afwerking 

De matte uitstraling van het product zorgt voor een subtiele, stijlvolle finish die de aandacht vestigt op het natuurlijke karakter van het hout. Doordat het transparant is, versterkt het de nerven en andere kenmerken van het hout, waardoor de ware schoonheid van het materiaal naar voren komt. 

Optimale bescherming 

Een van de grootste uitdagingen bij het onderhouden van buiten houtwerk is het voorkomen van schade door weersinvloeden. Sikkens Cetol BL Natural Mat is zo samengesteld dat het een geavanceerde beschermende laag creëert. Dit betekent dat het hout beschermd is tegen schadelijke UV-stralen, wat voorkomt dat de kleur vervaagt. Bovendien biedt het een krachtige bescherming tegen regen en vocht, waardoor het risico op rot en schimmel vermindert. Het unieke aan deze beits is dat het niet alleen aan de oppervlakte werkt. Het dringt diep door in het hout, waardoor het van binnenuit beschermd wordt. Dit voorkomt dat het product afbladdert of scheurtjes vertoont, wat vaak voorkomt bij minderwaardige producten. 

Gemakkelijke toepassing 

Met het één-pot-systeem van Sikkens Cetol BL Natural Mat is het aanbrengen van het product eenvoudiger dan ooit. Er zijn geen primers of grondverf nodig; u kunt direct beginnen met het aanbrengen van de beits. Het droogt snel en gelijkmatig, waardoor het houtwerk binnen een korte tijd beschermd is en er fantastisch uitziet. 

Conclusie 

Als u zoekt naar een product dat zowel esthetische als functionele voordelen biedt, dan is Sikkens Cetol BL Natural Mat de perfecte keuze. Het is meer dan alleen een beits; het is een investering in de levensduur en schoonheid van uw buiten houtwerk. Met zijn geavanceerde formule, gemakkelijke toepassing en superieure bescherming, is het duidelijk waarom zoveel huiseigenaren en professionals vertrouwen op Sikkens Cetol BL Natural Mat voor hun houtbeschermingsbehoeften. Waarom zou u genoegen nemen met minder, als uw houtwerk het beste verdient? 

 

Technische informatie

Technische informatie

StofdroogCa. 20 min
OverschilderbaarCa. 2 uur
Rendement≈ 15-18 m²/L
VerdunningProduct is gereed voor gebruik

 

Productinformatie

Normaal gebruik
Product is strijkklaar en hoeft niet verdund te worden. Goed roeren voor gebruik.
 

Systeeminformatie

Bij nieuw of kaal gemaakt hout vette houtsoorten ontvetten.
 

Toepassingsmethode

Kwast en roller

Productspecificaties

MerkSikkens
Binnen of buitenBuiten
Binnen
GlansgraadMat
BasisWaterbasis
Dekkend of transparantTransparant
OndergrondHout

Sikkens Cetol BL Natural Mat

0
reviews

Cetol BL Naturel Mat geeft een matte beschermende afwerking die de uitstraling van het hout accentueert.

Inhoud

Mengkleur Wijzig mengkleur

Huidige mengkleur
Kleurloos Kleurloos
Huidige kleur
Wijzig mengkleur
Kleurloos

Kleurenkiezer

Meest bestelde kleuren

Standaard wit Standaard wit
RAL 9010 9010
RAL 9016 9016
RAL 9001 9001

Let op! De kleuren op het beeldscherm dienen alleen ter ondersteuning en kunnen afwijken van het echte product.

Adviesprijs:64,49

45,14

€ bespaar tot 30%

Reviews

Sikkens - sikkens-cetol-bl-natural-mat
0 reviews
Nog geen reviews

Laatst bekeken

Vorige producten

Sikkens - sikkens-cetol-bl-natural-mat

Sikkens Cetol BL Natural Mat

0
reviews

Cetol BL Naturel Mat geeft een matte beschermende afwerking die de uitstraling van het hout accentueert.

 • spec1: Matte natuurlijke uitstraling
 • spec 2: Beschermd tegen alle weerselementen
 • spec 3: Watergedragen
Advies prijs € 64,49 bespaar tot 30%
€ 45,14
Hermadix - hermadix-houtdecor-dekkend-donkergroen-623-verfcompleet

Hermadix Houtdecor Verfbeits Dekkend 623 Donker Groen

0
reviews

Houtdecor verfbeits is een zijdeglans, watergedragen alkyd verfbeits. Door deze unieke samenstelling kan Houtdecor verfbeits over bestaande verflagen en wordt afbladderen voorkomen door het vochtregulerende vermogen.

 • spec1: Voor alle houten objecten, geen grondverf nodig
 • spec 2: Kan over oude verlagen, makkelijk verwerkbaar, snel drogend
 • spec 3: Bladdert niet
Advies prijs € 28,44 bespaar tot 10,02%
€ 25,59
Hermadix - Douglas-Olie-Smoke%20White-1verfcompleet

Hermadix Douglas Olie Smoke White

0
reviews

Hermadix Douglas olie is speciaal ontwikkeld voor nieuw en oud douglas -en lariks hout. Douglas olie geeft een transparante uitstraling zodat de houtnerf en houtstructuur zichtbaar blijven.

 • spec1: Speciaal voor douglas-en lariks hout
 • spec 2: Droogt snel
 • spec 3: Watergedragen
Advies prijs € 24,20 bespaar tot 10%
€ 21,78
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM