Over ons

30 oktober 2023

De laatste Sikkens kleurentrends 

Het merk Sikkens staat al jarenlang bekend om zijn hoogwaardige verfproducten. Maar naast kwaliteit is het bedrijf ook vooruitstrevend op het gebied van kleurtrends. Met het aanbreken van het nieuwe jaar introduceert Sikkens een vernieuwd kleurenpalet. In deze blog belichten we de laatste Sikkens kleurtrends voor het komende jaar. 

1. Terug naar de natuur 

Een van de opvallende trends die Sikkens dit jaar benadrukt, is het gebruik van natuurlijke kleuren. Denk aan zachte aardetinten, gedempt groen en zandkleuren. Deze tinten zijn niet alleen rustgevend maar ook veelzijdig, waardoor ze in vrijwel elk interieur passen. 

2. Levendig en energiek 

Aan de andere kant van het spectrum vinden we enkele opvallende, energieke kleuren. Feloranje, helderblauw en dieprood zijn enkele van de tinten die dit jaar in de schijnwerpers staan. Perfect voor diegenen die een statement willen maken in hun woon- of werkruimte. 

3. Zachte pastels 

Pastelkleuren zijn al enige tijd populair, maar Sikkens heeft dit jaar enkele unieke draaien gegeven aan deze zachte tinten. Denk aan pastelgroen met een grijze ondertoon of een bijna doorschijnend pastelblauw. Het resultaat is zowel een moderne als tijdloze trend.  

4. Monochrome magie 

Monochroom gaat over het gebruik van één kleur in verschillende tinten en intensiteiten. Sikkens heeft een reeks prachtige monochrome paletten uitgebracht, waarmee je diepte en interesse kunt creëren zonder te vertrouwen op contrasterende kleuren. 

5. Duurzaamheid voorop 

Naast kleurtrends zet Sikkens ook in op duurzaamheid. Er is een toenemende vraag naar milieuvriendelijke verfproducten en Sikkens beantwoordt die oproep met verfsoorten die zowel ecologisch als van hoge kwaliteit zijn. 

Duik dieper in de wereld van Sikkens met Verfcompleet.nl 

Bij Verfcompleet.nl zijn we trots om de nieuwste trends en kwaliteitsproducten van Sikkens aan te bieden. Of je nu de perfecte kleur zoekt voor je woonkamer of meer wilt leren over duurzame verfproducten, ons uitgebreide assortiment en deskundig advies helpen je op weg. Deze nieuwste Sikkens trends zijn slechts een glimp van wat je bij ons kunt verwachten. Bezoek Verfcompleet.nl voor een diepgaande kijk op Sikkens trends en laat je inspireren voor je volgende schilderavontuur! 

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM