Ga terug
1%

Productomschrijving

Trae Lyx onderhoudsmiddel is een gecombineerd blanke reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren. Toepassing: Trae Lyx Reinigingsmiddel  als onderhoudsmiddel voor met Trae Lyx lak behandelde vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en behoud de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Trae Lyx onderhoudsmiddel  tast de lak niet aan. Trae Lyx onderhoudsmiddel is geschikt voor met Trae Lyx vloer, parket of project lak behandelde vloeren voor een vloer behandeld met Trae Lyx Naturel dient u Trae Lyx onderhoudsmiddel Naturel te gebruiken. 

Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Op onze site maakt u kennis met hoogwaardige olie- en lakproducten, die uw vloer of meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven.

Technische informatie

Toepassing

Toepassing

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel als reinigingsmiddel voor met Trae-lyx lakken behandelde vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en van een nieuwe vuilafstotende beschermlaag voorzien. Ook te gebruiken op vloeren die na het lakken zijn afgewerkt met Vloerpolish zonder de Trae-Lyx Vloerpolish aan te tasten, hetgeen andere alkalische reinigingsmiddelen wel zouden doen.

 

Verwerking

VerwerkingBorstel en dweil. Voeg ca. 50cc (1kopje) Trae-Lyx Onderhoudsmiddel toe aan een emmer (ca. 8 liter) lauw warm water. Met dit mengsel de vloer schrobben en/ of dweilen. Overtollig en vuil schrobwater opnemen in een aparte emmer. Het oppervlak vochtig laten. NIET meer met schoon water naspoelen, maar de vloer gewoon laten drogen.

Productspecificaties

MerkTrae Lyx

Trae Lyx Onderhoudsmiddel

0
reviews

Trae Lyx onderhoudsmiddel is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren.

Adviesprijs:31,14

28,03

€ bespaar tot 9,99%

Reviews

Trae Lyx - Onderhoudsmiddel-reinigend%20(1)
0 reviews
Nog geen reviews

Laatst bekeken

Vorige producten

Nog geen producten bekeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM