Klantenservice

Heeft u een vraag? Mail of bel gerust!

010-4508429

Bolivia Houtrotvuller

vanaf € 21,90

nu € 19,70

Bolivia houtrotvuller is een twee componentenplamuur op basis van epoxy. Bolivia houtrotvuller krimpt niet, is boterfijn, werkt soepel, hecht zeer goed , blijvend flexibel, spijker en schroef baar en geeft een glad oppervlak. Verpakking: 500 gram

Over Bolivia

Bolivia heeft een zeer sterk assortiment vul-, plamuur-, en afwerkingproducten voor de professionele schilder. De producten zijn van perfecte kwaliteit waardoor uw werkzaamheden gemakkelijk en gladjes verlopen. Bolivia is opvallend opvullend voor diepe gaten, talloze scheurtjes en geeft een super gladde oppervlakte. Door de unieke samenstelling van de productreeks, kunt u voor vrijwel elke ondergrond en toepassing een passende vuloplossing vinden.

 

Toepassing Voor reparatie van houtrotbeschadigingen , deuken, scheuren in alle houtwerken. In combinatie met de Bolivia houtrot stop een definitieve oplossing voor houtrot problemen.

Verwerkingsmethode Bolivia houtrot vuller vermengen. Van pasta A en B evenveel volume nemen tot er een egale crème kleur ontstaat. Meng slechts zoveel als in 15 minuten verwerkt kan worden. Breng het mengsel zo glad mogelijk aan. Horizontaal +/- 4 cm en verticaal +/- 2 cm in é én laag. Na droging +/- 5 uur kan het materiaal geschuurd, geschaafd en geschilderd worden.(alkydverf, acrylverf).

Vlampunt : >100 °C
Kookpunt : >200°C
Wateroplosbaar : n.v.t.
Soortelijk gewicht : ca. 1,9 kg/l
Elasticiteit : goed
Hechting na veroudering : zeer goed

Alabastine Houtrotvuller

Alabastine Houtrotvuller

vanaf € 27,49

€ 24,75 U bespaart tot 10%