Over ons

16 november 2020
Verfcompleet.nl

Is het mogelijk om mijn voegen te verven?

Ben je eigenlijk toe aan een nieuwe tegelvloer of tegelwand? Het vervangen daarvan is vaak een dure en tijdrovende klus. Het verven van je voegen kan ervoor zorgen dat je wand of vloer een frisse en nieuwe uitstraling krijgt, zonder dat je de tegels moet vervangen. Ook wanneer je de voegen niet goed meer schoon krijgt, kan het verven van de voegen een handige oplossing zijn. Verfcompleet.nl vertelt je in deze blog waar je op moet letten bij het verven van je voegen!

Hoe moet je het verven van je voegen aanpakken?

Wanneer je begint met het verven van je voegen is het belangrijk dat de voegen goed schoongemaakt worden. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een stevige staalborstel. Je zult zien dat er meer vuil vanaf komt dan je verwacht. Na het borstelen kun je het overgebleven vuil opzuigen met een stofzuiger.

Na het schoonmaken van de voegen kun je met de verf aan de slag. Het is het makkelijkste om hier een wat dunnere kwast voor te gebruiken, om netjes te kunnen werken. Je kunt ervoor kiezen om je tegels af te plakken, hierdoor schilder je niet buiten de voegen. Een andere manier is om zonder af te plakken te beginnen met schilderen van je voegen. Wanneer je buiten de voegen schildert met de verf kun je de overtollige verf makkelijk weghalen met een doekje of keukenpapier.

Om een goede dekking te creëren is het verstandig om minimaal twee lagen aan te brengen op de voegen.

Welke verf kan ik het beste gebruiken om mijn voegen te verven?

Er is speciale voegenverf op de markt, dit is echter niet nodig om een mooi resultaat te krijgen. Ook met gewone muurverf kun je je voegen verven. Je kan hiervoor de verf kiezen die je normaal ook prettig vindt om te gebruiken. Verfcompleet.nl heeft een ruim assortiment aan verschillende kleuren verf!

Heb je meer vragen over het verven van je voegen of over welke verf je hier het beste voor kunt gebruiken? Neem contact met ons op, wij informeren je graag!

Reacties

Lees de reacties op Is het mogelijk om mijn voegen te verven

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM