Over ons

29 januari 2021
Verfcompleet.nl

Ideeën voor het verven van een meisjeskamer

Wil je graag de kamer van jouw dochter een nieuwe look geven? Dan wil je natuurlijk dat ze haar droomkamer krijgt. Nu kun je natuurlijk haar lievelingskleur gebruiken voor de basis van de meisjeskamer, maar verder is het vaak nog lastig hoe je de kamer tot een leuk geheel maakt. In deze blog geeft Verfcompleet.nl je enkele ideeën voor het verven van een meisjeskamer.

Wat voor patronen kun je op de muur van een meisjeskamer verven?

Het is natuurlijk mogelijk om ervoor te kiezen één hele muur of alle muur in een bepaalde kleur te verven. Echter, door het schilderen van verschillende patronen kun je een speelser effect creëren. Dit kunnen eenvoudige patronen zijn zoals driehoeken of rondjes, maar ook lastigere patronen met behulp van sjablonen. Er zijn op het internet talloze sjablonen te vinden waarmee je de mooiste dingen creëert, zoals het verven van prinsessen op de muur!

Zorg bij het gebruik van sjablonen wel dat je goede verftape gebruikt tijdens het verven. Je wilt natuurlijk niet dat de verf buiten de patronen komt.

Welke kleuren verf kun je het beste gebruiken voor een meisjeskamer?

Kinderen houden vaak van felle kleuren. Deze zijn dan ook leuk voor het verven van een meisjeskamer. Wij kunnen ons echter voorstellen dat je felle kleuren op de muur toch te heftig vindt. Wanneer dit het geval is kun je kiezen voor het gebruik van pastelkleuren. Op deze manier kun je toch de favorieten kleuren van jouw dochter terug laten komen in de kamer, maar krijg je een rustiger effect.

Begin met het verven van de meisjeskamer!

Uiteindelijk is het natuurlijk van belang dat de kamer aansluit op de wensen van jouw dochter. Daarom is het juist leuk om samen keuzes te maken qua kleuren en patronen. Wil je niet dat jouw kind met de gekste ideeën komt voor de slaapkamer? Kies van tevoren een aantal opties uit die voor jou haalbaar zijn en laat ze vervolgens daaruit kiezen! Op deze manier heeft jouw dochter het idee dat ze zelf het idee voor haar meisjeskamer heeft bedacht, maar blijft het voor jezelf ook leuk!

Heb je vragen over welke verf je het beste kunt gebruiken? Onze klantenservice adviseert je graag over het maken van de beste keuze!

Veel plezier met verven van de meisjeskamer!

Reacties

Lees de reacties op Ideeën voor het verven van een meisjeskamer

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2022 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM