Over ons

23 maart 2022

Op zoek naar duurzame verf? Kies dan voor een verf van Sikkens  

Duurzame verf, ook wel bedoelt om lang mee te gaan, grondstof besparend en minder milieubelastend. Naast het feit dat duurzame producten beter voor het milieu zijn, worden deze ook op een mensvriendelijke manier gecreëerd. Dit betekent dat de personen die betrokken zijn bij het proces, onder goede omstandigheden werken en op een eerlijke wijze compenseert worden voor het geleverde werk. 

Verduurzaming wordt steeds belangrijker en vaak is verf slecht voor het milieu. Daar komt tegenwoordig verandering in. Milieubewuste producten zijn een verantwoorde uitkomst. Dus wil jij graag je muur voorzien van een nieuwe laag verf? Denk er dan eens over na om een minder milieubelastende verf te gebruiken. Dit kun je doen met o.a. Sikkens Alpha Recycle Mat muurverf en Sikkens Alphatex muurverf.   

Sikkens Alpha Recycle Mat 

Verduurzaming wordt steeds populairder en is natuurlijk hartstikke belangrijk. Bij Sikkens hebben ze de handen uit de mouwen gestoken om een steentje bij te dragen. En dit is ze gelukt ook! Sikkens heeft een nieuwe variant muurverf ontwikkeld, namelijk: Sikkens Alpha Recycyle Mat een duurzame en minder milieubelastende verf. 

Sikkens Alpha Recycle Mat is een binnenmuurverf gemaakt met een inhoud van 35% gerecyclede verf. Deze verf wordt gemaakt van de verfrestanten die bij de milieustraat worden ingeleverd. Deze restanten worden netjes gesorteerd, gefilterd en bewerkt. Het resultaat is een binnenmuurverf die voldoet aan alle Sikkens kwaliteitseisen én 35% gerecyclede verf bevat. Dat is mooi want zo wordt er minder verfafval bij de milieustraat verwerkt, waardoor dit product een steentje bijdraagt aan het milieu.  

Wil je ook graag de impact op verfafval verkleinen? Lever dan jouw oude verfresten in bij de milieustraat. Zo krijgen verfrestanten een tweede leven!  

Sikkens Alphatex 

De Alphatex variant van Sikkens wordt gedeeltelijk geproduceerd met hernieuwbare (biobased) grondstoffen. Dit product is geschikt voor ondergronden als beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten en behang. Wanneer je kiest voor Sikkens Alphatex dan profiteer je van de volgende voordelen:  

  • Solventvrij 
  • Voorzien van een ecolabel 
  • Geurarm 
  • Sterke dekkracht  
  • Vergeelt niet  
  • Waterdamp doorlatend 
  • Schrobvast 
  • Duurzaam  
  • Biobased 

Maar wat houdt Biobased eigenlijk in? We zullen dit kort aan je uitleggen. Een Biobased verfsoort is voorzien van grondstoffen die op aardolie zijn gebaseerd, met behoud van de kwaliteit. Biobased is van groot belang! Hierdoor kunnen we minder gebruik maken van fossiele grondstoffen. Met andere woorden, Biobased verf heeft minder impact op het milieu. Een verf die veilig is voor jou en je omgeving. 

Verfcompleet.nl is met trots Sikkens dealer 

Wil je ook graag milieubewust te werk gaan? En ga je toevallig de muren in je kamer of buiten verven? Maak dan gebruik van duurzame verf. De Sikkens Alpha Reycle Mat verf of de Sikkens Alphatex verf kun je eenvoudig en snel bestellen in de webshop van Verfcompleet.nl. Heb je verder nog vragen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.  

Wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Wanneer je al jouw verfbenodigdheden vóór 16:00 uur bestelt, heb je jouw producten morgen al in huis! 

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM