Ga terug

Productomschrijving

Trae Lyx Naturel Finish beschermt de wand en geeft deze een ultra matte uitstraling. De Naturel Finish is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. Het is geschikt voor wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. Het is ook geschikt als afwerking van minerale ondergronden, zoals vloeren en wanden met betonlook. Trae Lyx Naturel Finish is ook te gebruiken als afwerklaag voor vloeren en wanden in een donkere kleur.

Belangrijkste eigenschappen
 • Watergedragen
 • Ultra matte uitstraling
 • 2 componenten toplaag
Rendement10 - 12 m2 per liter

Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Op onze site maakt u kennis met hoogwaardige olie- en lakproducten, die uw vloer of meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven.

Technische informatie

Toepassing

Toepassing

Trae-Lyx Naturel Finish kan o.a. worden toegepast op wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. Het is ook geschikt als afwerking van minerale ondergronden, zoals vloeren en wanden met betonlook. Voor zwaar gebruik en natte en vochtige ruimten adviseren wij de mineral finish.

 

Eigenschappen

 

KleurBlank
GlansgraadUltra mat
Theoretisch verbruik10 - 12m2/L
Stofdroog30 minuten - 1 uur 
OverschilderbaarNa ca. 6 uur
Licht belastbaarNa ca. 12 - 16 uur
Volledig uitgehardNa 7 dagen
OpslagKoel, doch voorstvrij bewaren in goed gesloten, originele verpakking
LaagopbouwMinimaal 3 lagen

 

Voorbewerking

Voorbewerking

De ondergrond dient schoon, droog, was- en vetvrij te zijn. Op onbekende ondergronden een proef opstreek maken. Nieuw aangebrachte lagen stucwerk, spack, latex enz. volledig laten drogen en uitharden.

Trae-Lyx Naturel Finish is gebruiksklaar. Niet verdunnen, omdat dan de nauwkeurig afgestemde balans van eigenschappen nadelig beïnvloed wordt

 

Verwerking

VerwerkingVerharder voor gebruik goed schudden (verharder moet dun vloeibaar zijn). Voeg de verharder toe aan de Trae-Lyx Naturel Finish basis. Meng direct goed door. Wacht circa 10 minuten en roer nogmaals goed door alvorens te verwerken. Door het melkachtige uiterlijk van Trae-Lyx Naturel Finish ontstaan tijdens het rollen wittige waasplekken, die tijdens het drogen geheel verdwijnen. Trae-Lyx Naturel Finish gelijkmatig verdelen en geen plasjes achterlaten. Verwerkingstijd is 2 – 3 uur bij 20° Celsius. Altijd pas een volgende laag aanbrengen als de vorige laag volledig droog is. Maak nooit meer aan dan in de verwerkingstijd verwerkt kan worden. Niet verwerken bij (vloer/wand) temperatuur lager dan 10°C en/ of een relatieve luchtvochtigheid hoger dan 80% RLV. Zorg voor voldoende ventilatie (géén tocht!!) tijdens het aanbrengen en drogen van de lak. Bij gebruik van meerdere blikken per laag deze eerst samenvoegen en goed roeren

 

Onderhoud

OnderhoudTrae-lyx Naturel Finish lak dient te worden onderhouden met Trae-lyx Onderhoudsmiddel Naturel.

 

 

Trae Lyx Naturel Finish

0
reviews

Trae Lyx Naturel Finish beschermt de wand en geeft deze een ultra matte uitstraling.

Inhoud

Adviesprijs: € 23,62

21,26 In stock

€ bespaar tot 9,99%

Reviews

Trae Lyx - Blik-Trae-Lyx-Naturel-Finish-2500ml_2020
0 reviews
Nog geen reviews

Verwante producten

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Trae Lyx Naturel Finish

0
reviews

Trae Lyx Naturel Finish beschermt de wand en geeft deze een ultra matte uitstraling.

 • spec1: Ultra matte uitstraling
 • spec 2: 2 componenten toplaag
 • spec 3: Watergedragen
Advies prijs € 23,62 bespaar tot 9,99%
€ 21,26

Alabastine MuurGlad Rolbaar

1
reviews

Maak zelf eenvoudig je muur glad met Alabastine MuurGlad Rolbaar. MuurGlad Rolbaar is eenvoudig aan te brengen met de MuurGlad Roller en daarna glad te maken met de MuurGlad Strijker.

 • spec1: Eenvoudig aanbrengen
 • spec 2: Sneldrogend
 • spec 3: Gebruiksklaar
Advies prijs € 21,- bespaar tot 10%
€ 18,90

Flocx 300 Platte Kwast Universeel

0
reviews

Flocx platte kwast, dubbeldik met beukenhout gelakte steel en Inox bus. Synthetische vezels grijs. Geschikt voor zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende lak.

  € 7,07
  Direct contact

  Direct contact

  Vul uw contactgegevens in

  Copyright © 2022 Verfcompleet.nl

  Powered by Designpro.nl & Z-IM