Ga terug
1%

Productomschrijving

Trae Lyx Parketlak Ultra-mat behoort tot een nieuwe generatie 1K lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid en chemicaliënbestendigheid. Door deze bijzondere eigenschappen is Trae Lyx Parketlak Ultra-mat uitzonderlijk geschikt voor de afwerking van o.a. parketvloeren, andere houten vloeren en betimmeringen. Trae Lyx Parketlak Ultra-mat is blank en glashelder en door de unieke samenstelling verandert de kleur en uitstraling van het hout nagenoeg niet. De lak geeft het hout een ultramatte uitstraling. Trae Lyx Parketlak Ultra-mat is vrijwel reukloos en bevat praktisch geen oplosmiddelen.

Belangrijkste eigenschappen
 • Watergedragen
 • Ultra mat
 • Kleurbehoud
Rendement10 - 12 m2 per liter

Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Op onze site maakt u kennis met hoogwaardige olie- en lakproducten, die uw vloer of meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven.

Technische informatie

Toepassing

Toepassing

Alleen geschikt voor binnentoepassing. Kan worden toegepast op lichte, donkere en gekleurde vloeren van harde houtsoorten.

 

Eigenschappen

 

GlansgraadUltra mat
SoortWatergedragen
Theoretisch verbruik10 - 12 m2/L
OverschilderbaarNa ca. 2 - 3 uur
Licht belastbaarNa ca. 12 - 16 uur
Volledig uitgehardNa 7 dagen
OpslagKoel, doch voorstvrij bewaren in goed gesloten, originele verpakking
Verwerkingsmethode Lakvilt roller of kwast
Percentage verdunnen Niet verdunnen 
LaagopbouwMinimaal 3 lagen aanbrengen

 

Voorbewerking

VoorbewerkingDe ondergrond moet schoon, droog, vet- en wasvrij zijn. Oude intact zijnde lagen goed ontvetten en aanschuren. Voor gebruik enige tijd goed doorroeren. Bij voorkeur aanbrengen op nieuw hout of op met watergedragen lak behandeld hout.

 

Verwerking

VerwerkingAdvies: Wij raden u aan om op kaal hout, als eerste laag, Trae Lyx Grondlak Naturel aan te brengen om de inhoudsstoffen, welke voorkomen in o.a. eiken en beuken, te isoleren. Hierdoor behoudt het hout zijn natuurlijke uitstraling. Wenst u een verdieping van de houtkleur, gebruik dan de Trae Lyx Grondlak. Niet aanbrengen op oude vochtuithardende PU laklagen. Op onbekende ondergronden vooraf een proefopstreek maken. Na de eerste laag eventueel licht opschuren (P180) om opstaande houtvezels te verwijderen.Trae Lyx Parketlak Ultra-mat in minimaal 3 lagen met een microvezel roller of kwast aanbrengen. De verschillende lagen kunnen worden aangebracht met een tussen droogtijd van 2 à 3 uur bij 20°C. Overschilderbaar en beloopbaar na 2 – 3 uur, na 7 dagen volledig uitgehard en belastbaar. Met Trae Lyx lakken behandelde vloeren altijd onderhouden met Trae Lyx Onderhoudsmiddel.

 

 

Productspecificaties

MerkTrae Lyx
Binnen of buitenBinnen
GlansgraadMat
BasisWaterbasis
Dekkend of transparantTransparant
OndergrondHout

Trae Lyx Parketlak Ultra Mat

0
reviews

Trae Lyx Parketlak Ultra mat behoort tot een nieuwe generatie 1K lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid en chemicaliƫnbestendigheid.

Inhoud

Adviesprijs:50,83

45,75

€ bespaar tot 9,99%

Reviews

Trae Lyx - Parketlak-Ultra-Mat-2500-ml
0 reviews
Nog geen reviews

Dit heb je ook nodig

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Trae Lyx - Parketlak-Ultra-Mat-2500-ml

Trae Lyx Parketlak Ultra Mat

0
reviews

Trae Lyx Parketlak Ultra mat behoort tot een nieuwe generatie 1K lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid en chemicaliƫnbestendigheid.

 • spec1: Slijt- en stootvastheid
 • spec 2: Kleurbehoud
 • spec 3: Binnengebruik
Advies prijs € 50,83 bespaar tot 9,99%
€ 45,75
Schildersbenodigdheden - Anza%20Verlengsteel

Anza Verlengsteel 2D

0
reviews

De Anza Verlengsteel 2-Delig is voorzien van een conische gevormde opzetpunt en kliksysteem om het draaien van de beugels te voorkomen.

 • spec1: 2-delig
 • spec 2: Voorkomt het draaien van beugels
€ 17,07
Rambo - Rambo_Pantser_Jachtlak_Transparant_Hoogglans

Rambo Pantser Jachtlak Transparant Hoogglans

0
reviews

Rambo 'Jacht Lak Transparant' blank is een hoogglanslak op basis van houtoliefenol en biedt de sterkst mogelijke bescherming voor de houten opbouw (inclusief interieur) van boten.

 • spec1: Extreem duurzaam
 • spec 2: Voorkomt verkleuring
 • spec 3: Beschermt het hout
Advies prijs € 16,99 bespaar tot 10,01%
€ 15,29
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM