Ga terug

Productomschrijving

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil geeft licht houten objecten, zoals vloeren, parket, trappen, meubels en ook kinderspeelgoed een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte bescherming. Trae Lyx Raw Wood Effect Oil is een water-olie-combinatie met een milde geur voor gebruik binnen.

Belangrijkste eigenschappen
 • Watergedragen
 • Matte uitstraling
Rendement12 m2 per liter

Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Op onze site maakt u kennis met hoogwaardige olie- en lakproducten, die uw vloer of meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven.

Technische informatie

Toepassing

Toepassing

De oplosmiddelvrije Raw Wood Effect Oil is geschikt om Donkere houtsoorten te behandelen Bijv. noten. Er is ook een Trae Lyx Raw Wood Effect Oil voor lichte houtsoorten leverbaar. Door het aanbrengen van slechts twee lagen wordt het behandelde oppervlak beschermd tegen water en vuil. Het behandelde oppervlak is eenvoudig te reinigen en te repareren. Met Trae Lyx Raw Wood Effect Oil behandelde oppervlakken zien er niet alleen onbehandeld uit maar voelen ook zo aan.

 

Eigenschappen

KleurBlank
GlansgraadMat
Theoretisch verbruik12m2/L
OverschilderbaarNa ca. 2 uur
Licht belastbaarNa ca. 2 uur
Volledig uitgehardNa 5 dagen
OpslagKoel, doch voorstvrij bewaren in goed gesloten, originele verpakking

 

Voorbewerking

VoorbewerkingAlvorens te schuren het kale hout lichtjes bevochtigen met water en laten drogen. De ondergrond moet kaal geschuurd (met grof beginnen en laatste schuurgang voor vloeren P100-150 en meubels P180-240) schoon, droog, was- en vetvrij zijn.

 

Verwerking

 

VerwerkingTrae Lyx Raw Wood Effect Oil zeer goed roeren. Meerdere blikken altijd met elkaar vermengen. De olie voor + 5-10 m2 ( 80 ml p/m2) op het oppervlak gieten en direct met een viltroller, olie-applicator of platte kwast gelijkmatig in de richting van de houtnerf verdelen. Werk overlappend. Na ongeveer 10 minuten, maar voordat de olie gedroogd is, deze met een witte pad of poetsmachine goed inwrijven totdat een egaal mat oppervlak ontstaat. Eventuele overtollige olie kan met een katoenen doek worden opgenomen. Na 2 uur kan een tweede laag worden aangebracht op dezelfde manier als laag 1. Na 1 uur stofdroog , na 2 uur licht beloopbaar. Tot volledige uitharding, de eerste 3-5 dagen, beschermen tegen water.

 

Onderhoud

OnderhoudVoor regelmatig onderhoud adviseren wij Raw Wood Effect Oil reiniger. Beschadigingen kunnen worden bijgewerkt met de Trae Lyx Raw Wood Effect Oil voor donkere houtsoorten. Belangrijk is om te voorkomen dat er slijtage ontstaat tot op het kale hout.

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil Donkerhout

0
reviews

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil geeft donker houten objecten, zoals vloeren, parket, trappen, meubels een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte bescherming.

Inhoud

Adviesprijs: € 21,60

19,44 In stock

€ bespaar tot 10%

Reviews

Trae Lyx - raw%20wood%20donker
0 reviews
Nog geen reviews

Verwante producten

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil Donkerhout

0
reviews

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil geeft donker houten objecten, zoals vloeren, parket, trappen, meubels een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte bescherming.

 • spec1: Optimale matte bescherming
 • spec 2: Binnengebruik
 • spec 3: Speeksel- en huidvetbestendig
Advies prijs € 21,60 bespaar tot 10%
€ 19,44

Trae Lyx Kleurbeits Wit

0
reviews

Trae Lyx Kleurbeits is een watervaste waterbeits voor zachte en harde houtsoorten voor zowel vloeren als meubels (binnen).

 • spec1: Watervaste beits
 • spec 2: Goede opvulling
 • spec 3: Voor vloeren en meubels
Advies prijs € 24,46 bespaar tot 10,02%
€ 22,01

Koopmans Houtlak PU Hoogglans

0
reviews

De Koopmans Houtlak PU is een zeer sterke, blanke of transparante, gepigmenteerde aflak voor houtwerk op terpentinebasis.

 • spec1: Uitstekend reinigbaar
 • spec 2: Sneldrogend
 • spec 3: Kras-, stoot- en slijtvast
Advies prijs € 9,69 bespaar tot 10,01%
€ 8,72
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2022 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM