Ga terug

Productomschrijving

Trae-Lyx Mineral Finish 2K is een ultra matte watergedragen 2 componenten coating op basis van polyurethaan voor alle minerale ondergronden. Trae-Lyx Mineral Finish 2K wordt toegepast voor de duurzame afwerking van minerale ondergronden. Trae-Lyx Mineral Finish 2K is nagenoeg onzichtbaar waardoor de ondergrond zijn originele kleur en matheid behoud. Geschikt voor Beton(look), stuc, microcement en diverse andere minerale afwerkingen. 

Toepassingsgebied: wanden, aanrechtbladen, meubels afgewerkt met minerale materialen. Ook geschikt voor afwerking in natte ruimtes en douches.

Belangrijkste eigenschappen
 • Watergedragen
 • Kleurloos
 • Ultra mat
 • 2 componenten
 • Minerale ondergronden
Rendement8 - 10 m2 per liter

Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Op onze site maakt u kennis met hoogwaardige olie- en lakproducten, die uw vloer of meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven.

Technische informatie

Toepassing

Toepassing

Beton(look), Decoratieve stuc, microcement, diverse andere minerale afwerkingen. Toepassingsgebied: Vloeren, wanden, aanrechtbladen en meubels afgewerkt met minerale materialen. Ook geschikt voor het afwerken van natte ruimtes zoals douches.

 

Eigenschappen

 

GlansgraadUltra mat
SoortWatergedragen
Theoretisch verbruik8 - 10 m2/L
StofdroogNa ca. 16 uur
OverschilderbaarNa ca. 24 uur
Volledig uitgehardNa 7 dagen
OpslagKoel, doch voorstvrij bewaren in goed gesloten, originele verpakking
Verwerkingsmethode Lakvilt roller of kwast
LaagopbouwMinimaal 3 lagen aanbrengen

 

Voorbewerking

VoorbewerkingWij adviseren voor een optimaal resultaat eerst één laag Trae-Lyx Mineral Grondlak aan te brengen. Bij een donkere ondergrond altijd de Trae-Lyx Mineral Grondlak gebruiken. Bij zeer poreuze ondergronden 2 lagen Trae-Lyx Mineral Grondlak aanbrengen. Dit voorkomt verkleuring van de ondergrond en neemt de zuiging van de ondergrond weg. De ondergrond moet schoon, droog, poreus, was- en vetvrij zijn. Maak op onbekende ondergronden altijd eerst een proefstuk. Op gepolierde betonvloeren is het noodzakelijk om deze poreus te maken door te etsen, zandstralen of zeer fijn kogelstralen.

 

Verwerking

VerwerkingRoer de basislak goed door en voeg hierna de verharder al roerend bij. Goed (mechanisch) mengen. Product na menging direct gebruiken. LET OP! Potlife van het gemengde product is 1 uur. Na het verstrijken van de potlife is het product niet meer te gebruiken! Te verwerken met een synthetische kwast met lange haren, en met een Microvezelroller. Minimaal 3 lagen aanbrengen. In natte ruimtes worden 4 lagen aanbevolen.

 

Bijzonderheden

BijzonderhedenBescherm behandelde ondergronden minimaal 48 uur tegen vocht/ condensatie.

Trae Lyx Mineral Finish

0
reviews

Trae-Lyx Mineral Finish 2K is een ultra matte watergedragen 2 componenten coating op basis van polyurethaan voor alle minerale ondergronden.

Inhoud

Adviesprijs: € 101,25

91,13 In stock

€ bespaar tot 10%

Reviews

Trae Lyx - Trae-Lyx-Mineral-Finish-2K-1000-ml-zwart
0 reviews
Nog geen reviews

Verwante producten

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Trae Lyx Mineral Finish

0
reviews

Trae-Lyx Mineral Finish 2K is een ultra matte watergedragen 2 componenten coating op basis van polyurethaan voor alle minerale ondergronden.

 • spec1: Minerale ondergronden
 • spec 2: 2 componenten coating
 • spec 3: Ultra matt
Advies prijs € 101,25 bespaar tot 10%
€ 91,13

Ceta Bever Binnenbeits Deur, Kozijn & Meubel Zijdeglans White Wash 0591

0
reviews

CetaBever Deur-, Kozijn- & Meubelbeits is een watergedragen binnenbeits, verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdeglans.

 • spec1: Transparant zijdeglans
 • spec 2: Kras- en stootvast
 • spec 3: Verrijkt de natuurlijke houtkleur
Advies prijs € 12,99 bespaar tot 10,01%
€ 11,69

Trae Lyx Kleurbeits Mahonie

0
reviews

Trae Lyx Kleurbeits is een watervaste waterbeits voor zachte en harde houtsoorten voor zowel vloeren als meubels (binnen).

 • spec1: Watervaste beits
 • spec 2: Goede opvulling
 • spec 3: Voor vloeren en meubels
Advies prijs € 24,46 bespaar tot 10,02%
€ 22,01
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2022 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM