Ga terug
1%

Productomschrijving

Trae Lyx Hardwax Color is een gekleurde olie/was combinatie voor alle onbehandelde en vers geschuurde houtsoorten. Het creëert een transparante kleuring van het houten oppervlak met een zijdezacht gevoel. Speciaal aanbevolen voor meubeloppervlakken, trappen en massief houten vloeren. Na gebruik is het oppervlak vuil- en waterafstotend, ademend, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te repareren.

Trae Lyx Hardwax Color bevat geen conserveringsmiddelen, biociden, kobalt en oximen. De uitgeharde Hardwaxolie is veilig voor mens, dier en plant. De olie is veilig te gebruiken op speelgoed en is bestand tegen speeksel en huidvet.

Belangrijkste eigenschappen
  • Olie/was 
  • Creëert een transparante kleuring
  • Veilig voor mens, dier en plant. 
  • 750ml
Rendement20 - 25 m2 per liter

Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Op onze site maakt u kennis met hoogwaardige olie- en lakproducten, die uw vloer of meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven.

Technische informatie

Toepassing

ToepassingUitsluitend binnen te gebruiken op onbehandelde parket en planken vloeren.

 

Eigenschappen

 

GlansgraadMat
SoortOlie/was
Theoretisch verbruik20 - 25 m2/L
OverschilderbaarNa ca. 6 - 8 uur
Licht belastbaarNa 1 dag
Volledig uitgehardNa 5 dagen
OpslagKoel, doch voorstvrij bewaren in goed gesloten, originele verpakking
Verwerkingsmethode Met kwast, doek of kortharige parketroller.
LaagopbouwMinimaal 2 -3 lagen aanbrengen

 

Voorbewerking

VoorbewerkingTrae Lyx Hardwax Color Noten voor gebruik goed roeren. De ondergrond kaal, droog, vet- en stofvrij maken en schuren met korrel 100-120 . Ondergrond na het schuren opnieuw schoon en stofvrij maken.

 

Verwerking

Verwerking

Trae Lyx Hardwax Color Noten is aan te brengen met een kwast, roller of doek. Laat de olie enkele minuten intrekken en verwijder hierna de overtollige olie. Trae Lyx Hardwax Color Noten is ook in te boenen met een beige pad. Voor hardhout adviseren wij minimaal 2 lagen, bij zacht hout minimaal 3 lagen. Overschilderbaar na 6 tot 8 uur. Te dikke lagen verlengen de droogtijd. Het is aan te raden meerdere dunne lagen aan te brengen. Zorg voor een goede omgevingstemperatuur en ventilatie (geen tocht).

 

Vloeren en trappen

Vloeren en trappenDe olie na een korte inwerktijd handmatig met een witte pad of boenmachine uitpoetsen tot de Hardwaxolie gelijkmatig verdeeld is. Indien een vollere kleur gewenst is, moet na 6-8 uren na de eerste behandeling een tweede laag aangebracht worden. Na weer 6-8 uur tussentijd dient de vloer afgewerkt te worden met de Trae Lyx Hardwax Mat.

 

Meubels

MeubelsIn principe is 1 behandeling voldoende. De olie dient, na een korte inwerktijd, handmatig met een witte pad of met een katoenen doek uitgepoetst te worden tot de Hardwaxolie gelijkmatig verdeeld is.

 

Onderhoud

OnderhoudVoor regelmatig onderhoud adviseren wij Trae Lyx Hardwax Floor Cleaner. Beschadigingen kunnen worden bijgewerkt met Trae Lyx Hardwax Color Noten.

Productspecificaties

MerkTrae Lyx
Binnen of buitenBinnen
GlansgraadMat
Dekkend of transparantTransparant
OndergrondHout

Trae Lyx Hardwax Color Noten

0
reviews

Trae Lyx Hardwax Color 750ml is een gekleurde olie/was combinatie voor alle onbehandelde en vers geschuurde houtsoorten.

Adviesprijs:51,35

46,22

€ bespaar tot 9,99%

Reviews

Trae Lyx - Trae-Lyx-Hardwax-Color-Noten-750ml_web
0 reviews
Nog geen reviews

Dit heb je ook nodig

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Nog geen producten bekeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM