Ga terug

Productomschrijving

Universol Verfreiniger

Universol de vervanger voor ammonia is een biologisch afbreekbare superontvetter. Door zijn samenstelling van amphotere oppervlakte actieve stoffen bijzonder veilig is voor de huid. Door het ontbreken van schadelijke oplosmiddelen wordt Universol reeds meer dan 25 jaar ingezet als verfreiniger.

Daarnaast vindt Universol zijn toepassingen als allesreiniger in fabrieken, schoonmaakbedrijven, grootkeukens enz. Universol kan voor alle mogelijk denkbare schoonmaakwerkzaamheden worden ingezet. Universol is een verfreiniger, allesreiniger en ontvetter. Universol is niet schuimend en lost probleemloos alle an- en organische vervuiling op zonder dat het oppervlak hoeft te worden nagewassen.

Door zijn bijzondere samenstelling wordt het oppervlak anti-statisch waardoor nieuwe vervuiling geen kans krijgt zich snel opnieuw aan het oppervlak te hechten. Universol is uitermate geschikt voor de reiniging van ondergronden voor het verven met alkydhars als met watergedragen coatings. Als beste getest. Aanbevolen door topschilders.

Universol Verfreiniger

0
reviews

Universol Verfreiniger is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers.

Uw keuze

Adviesprijs: € 17,01

15,31 In stock

€ bespaar tot 9,99%

Reviews

Schildersbenodigdheden - Universol-Verfreiniger-1liter
0 reviews
Nog geen reviews

Laatst bekeken

Vorige producten

Universol Verfreiniger

0
reviews

Universol Verfreiniger is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers.

  • spec1: Superontvetter
  • spec 2: Ammoniak vervanger
Advies prijs € 17,01 bespaar tot 9,99%
€ 15,31

Trimetal Silvanol LS

1
reviews

Trimetal Silvanol LS Silvanol LS is een oxidatief drogend, zijdeglanzend, UV absorberend, transparant gepigmenteerd, filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars.

  • spec1: Zijdeglans buitenbeits
  • spec 2: UV absoberend
  • spec 3: Transparant
Advies prijs € 42,80 bespaar tot 37,5%
€ 26,75

Sigma Multiprimer Rapid

0
reviews

Sigma Multiprimer Rapid is een oplosmiddelhoudende sneldrogende hechtprimer.

  • spec1: Superieure droging
  • spec 2: Na 2 uur overschilderbaar
  • spec 3: Goed verwerkbaar
Advies prijs € 57,50 bespaar tot 34,99%
€ 37,38
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM