Ga terug
1%

Productomschrijving

Universol Verfreiniger

Universol de vervanger voor ammonia is een biologisch afbreekbare superontvetter. Door zijn samenstelling van amphotere oppervlakte actieve stoffen bijzonder veilig is voor de huid. Door het ontbreken van schadelijke oplosmiddelen wordt Universol reeds meer dan 25 jaar ingezet als verfreiniger.

Daarnaast vindt Universol zijn toepassingen als allesreiniger in fabrieken, schoonmaakbedrijven, grootkeukens enz. Universol kan voor alle mogelijk denkbare schoonmaakwerkzaamheden worden ingezet. Universol is een verfreiniger, allesreiniger en ontvetter. Universol is niet schuimend en lost probleemloos alle an- en organische vervuiling op zonder dat het oppervlak hoeft te worden nagewassen.

Door zijn bijzondere samenstelling wordt het oppervlak anti-statisch waardoor nieuwe vervuiling geen kans krijgt zich snel opnieuw aan het oppervlak te hechten. Universol is uitermate geschikt voor de reiniging van ondergronden voor het verven met alkydhars als met watergedragen coatings. Als beste getest. Aanbevolen door topschilders.

Universol Verfreiniger

0
reviews

Universol Verfreiniger is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers.

Uw keuze

Adviesprijs:17,01

15,31

€ bespaar tot 9,99%

Reviews

Schildersbenodigdheden - Universol-Verfreiniger-1liter
0 reviews
Nog geen reviews

Laatst bekeken

Vorige producten

Nog geen producten bekeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM