Ga terug
3%

Productomschrijving

Sikkens Alpha Recycle Mat

Bij verfcompleet.nl laten wij u graag kennis maken met: Alpha Recycle Mat. Een duurzame en minder milieubelastende verf. Anno 2022 ontkomen we er natuurlijk niet aan om rekening te houden met duurzaamheid. Daarom hebben ze bij Sikkens hun verantwoordelijkheid genomen om duurzame verf te ontwikkelen. Zo waren we al bekend met de Alphatex variant van Sikkens die gedeeltelijk wordt geproduceerd met hernieuwbare (biobased) grondstoffen.  

Maar nu hebben we kennis gemaakt met Alpha Recycle Mat! Een binnenmuurverf gemaakt met wel een inhoud van 35% gerecyclede verf. Sikkens Alpha Recycle Mat wordt gemaakt van verfrestanten die bij de milieustraat zijn ingeleverd. Deze restanten worden netjes gesorteerd, gefilterd en bewerkt door de partner van Sikkers genaamd InterChem. Het resultaat is een binnenmuurverf die voldoet aan alle Sikkens kwaliteitseisen én 35% gerecyclede verf bevat. 

Verfrestanten krijgen en tweede leven voor een betere planeet 

Wist u zelfs dat bijna elk huishouden wel verfrestanten heeft liggen waarvan 40% recyclebaar is? Dat zijn aardig wat liters verf die niet meer gebruikt worden. Wilt u ook graag de impact op verfafval verkleinen? Lever dan uw oude verfresten in bij de milieustraat. Gaat u binnenkort uw binnenmuur verven? Kies dan voor Sikkens Alpha Recycle Mat verf. 

Verfcompleet.nl is dé sikkens specialist 

De Alpha Recycle Mat verf van Sikkens is ideaal voor het behandelen van alle binnenondergronden als winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, papierbehang en is ook geschikt voor het toepassen over glasweefsel. Voor nu is de Alpha Recycle Mat verf van Sikkens verkrijgbaar in 10L wit. Binnenkort volgen er nog enkele wittinten om te mengen, houd onze website hiervoor in de gaten. Of vraag het aan één van onze specialisten na.  

De Alpha Recycle Mat verf is echt een baanbrekend product. Wilt u ook graag een bijdrage leveren aan het milieu? Door middel van een duurzame verf te gebruiken? De Sikkens Alpha Reycle Mat verf kunt u eenvoudig en snel bestellen in de webshop van Verfcompleet.nl. Heeft u verder nog een vraag over de Sikkens Alpha Recycle Mat verf of over een van onze andere Sikkens verfsoorten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Heeft u vóór 16:00 uur besteld? Dan heeft u de verf morgen al in huis! Voor persoonlijk advies kunt u uiteraard een bezoekje brengen aan onze showroom! 

Rendement 9-11 m2 per liter

Technische informatie

Sikkens Alpha Pure Mat SF is gerecyclede binnenmuur- en plafondverf. Goed dekkend, mat en watergedragen

Belangrijkste eigenschappen

  • 35 % gerecyclede binnenmuurverf
  • De basis voor duurzame projecten
  • De hoogste binnenluchtkwaliteit (IAQ A+)
  • Mat uiterlijk Schrobvast (klasse 2 volgens DIN EN 13300)

Rendement 9-11m2 per liter

Toepassing

Het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, glasweefsel, behang e.d.

Verwerking

Verwerkingstemperatuur: minimaal 8°C.
Relatieve luchtvochtigheid: maximaal 70%.

Kwast, roller en airless spuitapparatuur.
Kwast: bij voorkeur Anza Aqua.
Roller: bij voorkeur Anza muurverfroller.

Airless spray:
Verdunning: geen.
Spuitdruk: 70-90 bar.
Aanbevolen spuittips: Graco: LP 517 RAC X LP TIP.
Wagner: HEA Protip 5-17.

Bovengenoemde instellingen zijn een indicatie. Om het beste resultaat te verkrijgen wordt er geadviseerd om de instellingen af te stemmen op de omstandigheden ter plaatse en te beoordelen d.m.v. een proefvlak. Door dit product te verspuiten wordt een goed esthetisch resultaat bereikt. In bepaalde situaties kan narollen met Anza muurverfroller een beter resultaat geven.

Technische eigenschappen

Dichtheid Wit: +/- 1.4 kg/dm3 .
Glansgraad Mat.
Vaste stofgehalte Wit: 52 gew.% = 32 vol.%.
Schrobvastheidsklasse Klasse 2 volgens DIN EN 13300.
Dekkracht Klasse 2 volgens DIN EN 13300
Vergelingsweerstand Niet vergelend.
Structuur Glad.

 

Productspecificaties

MerkSikkens
Binnen of buitenBinnen
GlansgraadMat
BasisWaterbasis
Dekkend of transparantDekkend
OndergrondSteen
Stuckwerk
Plaatmateriaal

Sikkens Alpha Recycle Mat

0
reviews

De Sikkens Alpha Recycle Mat 10 liter wit is een duurzame matte muurverf die gemaakt is van 35% gerecyclede verf. Geschikt voor muren en plafond.

Uw keuze

Adviesprijs:173,49

121,44

€ bespaar tot 30%

Reviews

Sikkens - Sikkens%20Alpha%20Recycle%20Mat
0 reviews
Nog geen reviews

Dit heb je ook nodig

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Nog geen producten bekeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM