Ga terug
1%

Productomschrijving

Houtdecor verfbeits

Voor optimale bescherming tegen weer en wind
 

Houtdecor verfbeits is een universele verfbeits voor al uw houten objecten aan en rond het huis. Kozijnen, deuren, blokhutten, schuttingen verfraait en beschermt u zonder een grondverf te hoeven gebruiken. Houtdecor verfbeits is een zijdeglans, watergedragen alkyd verfbeits. Door deze unieke samenstelling kan Houtdecor verfbeits over bestaande verflagen en wordt afbladderen voorkomen door het vochtregulerende vermogen.Het bevat geen schadelijke stoffen die uw gezondheid of het milieu aantasten, dus duurzame bescherming, makkelijk verwerkbaar, geen nare verflucht en snel droog. Houtdecor Verfbeits is verkrijgbaar in 12 dekkende kleuren en in 10 transparante kleuren.

Technische informatie

Toepassingen

De verfbeits is toepasbaar op grenen, vuren of met alkydharsverf geschilderd hout; op andere houtsoorten dient de droging te worden getest. Er is geen grondverf nodig. Houtdecor is vochtregulerend en verstikt het hout niet. Het assortiment bestaat uit transparante en dekkende kleuren. Het heeft geen nare verflucht en bevat geen schadelijke stoffen voor mens en milieu.

Verbruik8-12m2

 

Gebruik

Voor gebruik goed roeren. Schilder met een goede kwast of verfroller (mohair/vacht).
Ondergronden dienen droog, schoon, vetvrij en geschuurd te zijn. Onverdund en "vol" aanbrengen: op nieuw hout 3-4 lagen; bij onderhoud minimaal 2 lagen. Tussenlagen steeds licht schuren. Gereedschappen reinigen met water en groene zeep.

Bus na gebruik goed sluiten.
Niet verwerken onder de 5 gr of bij niet drogend weer. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het gebruik en het drogen van verf binnenshuis. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Aanraking met de ogen en de huis vermijden. Laat verfresten en afval na kwastenreiniging e.d. niet weglopen in het riool of de grond. Bied de verfresten en afval aan als gevaarlijk afval bij het KGA-depot. Sluit eenmaal geopende verpakking goed af. Deze verf is binnen en/of buiten toepasbaar.

Productspecificaties

MerkHermadix
Binnen of buitenBuiten
GlansgraadZijdeglans
BasisWaterbasis
Dekkend of transparantTransparant
OndergrondHout

Hermadix Houtdecor Transparant 660 Grijs

0
reviews

Houtdecor verfbeits is een zijdeglans, watergedragen alkyd verfbeits. Door deze unieke samenstelling kan Houtdecor verfbeits over bestaande verflagen en wordt afbladderen voorkomen door het vochtregulerende vermogen.

Adviesprijs:28,44

25,59

€ bespaar tot 10,02%

Reviews

Hermadix - hermadix-houtdecor-transparant-grijs-660-verfcompleet
0 reviews
Nog geen reviews

Dit heb je ook nodig

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Nog geen producten bekeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM