Ga terug
1%

Productomschrijving

Hardhoutbeits


Hardhoutbeits voor een mooie uitstraling en lange levensduur

Hardhoutbeits is geschikt voor alle hardhout objecten in uw tuin zoals tuinmeubels, schuttingen en pergola’s. Hardhoutbeits is een duurzame transparante zijdeglans beits, speciaal ontwikkeld voor hardhout. Het natuurlijke karakter blijft behouden en het krijgt een mooie uitstraling. Door de transparante afwerking blijft de houtnerf mooi zichtbaar.

De Hardhoutbeits is verkrijgbaar in 9 eigentijdse kleuren. Hardhoutbeits is snel droog, zeer gemakkelijk te verwerken (u hoeft niet te schuren tussen de verschillende lagen) en u hoeft geen grondverf te gebruiken. De Hardhoutbeits is te gebruiken op bestaand- en nieuw hout en geeft geen nare verflucht. Omdat de beits diep in het hout dringt zal het niet bladderen.

Technische informatie

Gebruiksaanwijzing

Voor gebruik goed roeren, niet verdunnen. De ondergrond moet schoon en droog zijn; eventueel vuil of aangroei zeer goed verwijderen. Vergrijsd hardhout kunt u ontgrijzen met Hermadix hardhoutreiniger voordat u hardhoutbeits aanbrengt. Hardhoutbeits goed en "vol" aanbrengen 1 tot 2 lagen is voldoende. Gebruik hiervoor een goede kwast die geschikt is voor watergedragen producten.

Voor buitentoepassing mag hardhoutbeits "blank"alleen las toplaag worden toegepast, de eerste twee lagen dienen een gekleurde tint te zijn.

Bus na gebruik goed sluiten en vorstvrij bewaren. Kwasten e.d. reinigen met water en groene zeep. Niet verwerken onder de 8°C of bij niet-drogend weer. 

Verbruik1l voor 8-12m2

Productspecificaties

MerkHermadix
Binnen of buitenBuiten
GlansgraadMat
BasisWaterbasis
Dekkend of transparantTransparant
OndergrondHout

Hermadix Hardhoutbeits 466 Teak

0
reviews

Hardhoutbeits is een duurzame transparante zijdeglans beits, speciaal ontwikkeld voor hardhout.

Inhoud

Adviesprijs:32,22

28,99

€ bespaar tot 10,02%

Reviews

Hermadix - hermadix-hardhoutbeits-466-teak-0,75l-verfcompleet
0 reviews
Nog geen reviews

Dit heb je ook nodig

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Nog geen producten bekeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM