Ga terug
1%

Productomschrijving

Deuren en Kozijnenlak eXtra

Deuren en Kozijnenlak eXtra is ontwikkeld voor binnentoepassing op deuren en kozijnen. Geschikt voor alle houten deuren en kozijnen. Deuren en Kozijnenlak eXtra is een waterverdunbare polyurethaan acrylaathars lak met goede dekking en zeer hoge slijt- en stootvastheid. Deuren en Kozijnenlak eXtra is verkrijgbaar in zijdeglans en bestaat uit een ruime keuze aan kleuren. Deuren en Kozijnenlak eXtra is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. Deuren en Kozijnenlak eXtra laat zich makkelijk en snel verwerken.

 

eXtra Quick Dry Concept

Snelheid, gemak en eenvoud zijn tegenwoordig niet weg te denken uit ons leven. Daarom heeft Hermadix in samenwerking met WAES technologie lakken, oliën en onderhoudsmiddelen ontwikkeld die tegemoet komen aan onze huidige levensstandaard. De lakken, oliën en onderhoudsmiddelen zijn extra snel droog, makkelijk te verwerken en eenvoudig in onderhoud. Van professional tot doe-hetzelver, iedereen krijgt snel een fantastisch resultaat!

Inhoud0,75l

Technische informatie

Toepassing

Deuren en Kozijnenlak eXtra goed doorroeren voor gebruik en niet verdunnen. Het hout moet droog en schoon zijn. Reeds behandeld en nieuw hout eerst ontvetten en vervolgens opschuren met middelgrof schuurpapier. Nieuw hout voorzien van minimaal 2-3 lagen Deuren en Kozijnenlak eXtra, bij onderhoud volstaat 1 laag.
Aanbrengen met acrylkwast of -roller in de lengterichting van het hout. Nooit nastrijken in reeds drogende lak. Bij meerdere laklagen geldt dat een volgende laklaag aangebracht kan worden na circa 50 min. Voorzichtig belastbaar na 3 uur. Volledig belastbaar na 4 dagen. Op onbekende ondergronden is het aan te bevelen om eerst een proef op te zetten om de hechting te controleren.

 

Na gebruik

Bij overgebleven Deuren en Kozijnenlak eXtra de verpakking goed sluiten, vorstvrij en buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Tips

Verbruik per laklaag 100 ml Deuren en Kozijnenlak eXtra voor ca. 1 m2. Zodoende bent u verzekerd van een mooie uitstraling en optimale bescherming. Ventileer goed tijdens applicatie, maar zet geen ramenof deuren tegenover elkaar open. Dit voorkomt het opdrogen van aanzetten.

Productspecificaties

MerkHermadix
Binnen of buitenBinnen
GlansgraadZijdeglans
BasisWaterbasis
Dekkend of transparantDekkend
OndergrondHout

Hermadix Deuren & Kozijnenlak Extra Taupewit Zijdeglans

0
reviews

Deuren en Kozijnenlak eXtra is ontwikkeld voor binnentoepassing op deuren en kozijnen. Geschikt voor alle houten deuren en kozijnen.

Adviesprijs:37,96

34,16

€ bespaar tot 10,01%

Reviews

Hermadix - Deuren-%20en%20Kozijnenlak-Taupewit-verfcompleet
0 reviews
Nog geen reviews

Dit heb je ook nodig

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Nog geen producten bekeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM