Ga terug
1%

Productomschrijving

Meubellak eXtra

 

Meubelen onderhouden en een tweede leven geven
 

Snelheid, gemak en eenvoud zijn heden ten dagen niet weg te denken uit ons leven. Daarom heeft Hermadix in samenwerking met WAES technologie, lakken, oliën en onderhoudsmiddelen ontwikkeld die tegemoet komen aan onze huidige levensstandaard. De lakken, oliën en onderhoudsmiddelen zijn extra snel droog, makkelijk te verwerken en eenvoudig in onderhoud. Van professional tot aan doe-het-zelver, iedereen krijgt snel een fantastisch resultaat met een product uit het Quick Dry programma.
 
Een van die producten is Meubellak eXtra, een watergedragen lak ontwikkeld voor binnen toepassing op meubels. Geschikt voor alle zacht- en hardhouten meubelen zoals tafels, kasten, stoelen en andere meubelen. Meubellak eXtra is een waterverdunbare polyurethaan acrylaathars lak met goed standvermogen en zeer hoge slijt- en stootvastheid. Meubellak eXtra is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. Meubellak eXtra laat zich makkelijk en snel verwerken.

Meubellak eXtra blank is verkrijgbaar in 3 glansgraden t.w. zijdeglans, glans en extra mat in 750 ml. verpakking. Tevens zijn er 14 mooie kleuren in krijtmat verkrijgbaar.

Productspecificaties

MerkHermadix
Binnen of buitenBinnen
GlansgraadMat
BasisWaterbasis
Dekkend of transparantDekkend
OndergrondHout

Hermadix Meubellak Extra Grijsbeige Krijtmat

0
reviews

Meubellak eXtra is een waterverdunbare polyurethaan acrylaathars lak met goed standvermogen en zeer hoge slijt- en stootvastheid. Meubellak eXtra is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik.

Adviesprijs:36,70

33,03

€ bespaar tot 10%

Reviews

Hermadix - hermadix-meubellak-extra-grijsbeige-krijtmat-verfcompleet
0 reviews
Nog geen reviews

Dit heb je ook nodig

Voeg ze gelijk toe aan uw bestelling

Laatst bekeken

Vorige producten

Nog geen producten bekeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Verfcompleet.nl

Powered by Designpro.nl & Z-IM